Légy au pair Coloradoban

Az au pair élet kivételes és felejthetetlen lehetőséget nyújt az USA megismerésére.

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

Coloradoi au pairként az Egyesült Államok nyugati részét hívhatod otthonodnak! Az itteni au pairek szerint Colorado természeti adottságai a legelbűvölőbbek, és itt laknak az USA legkedvesebb emberei. Az állam arról is híres, hogy a lakosok nagy figyelmet fordítanak az egészségükre, ami nem meglepő a gyönyörű tájak és egészséges ételeket forgalmazó kávézók által nyújtott lehetőségek fényében.

Olvass tovább, hogy megismerd au pairjeink véleményét!
Julia, spanyol au pair

„Nagyon szeretem Colorado államot. Eredetileg mindenképp Kaliforniába, vagy New York-ba akartam menni. Most már viszont nagyon örülök, hogy ide sodort a szerencse, hiszen máskülönben nem ismerhettem volna meg ennek a helynek a varázsát. Colorado neve számomra már egybeolvadt a természettel, egészséges életmóddal és sportos emberekkel. Mindenki barátságos és kedves. Minden héten elmegyek falat mászni és síelni, és az egészséges étkezésre is nagy figyelmet fordítok. Igazán jól érzem magam a bőrömben.“


Nele, német au pair

„Minden évszak nagyon szép! Nyáron olyan jó az idő, hogy még rövidnadrágban is meleg van, és ősszel sem esős vagy hideg az időjárás. A levelek gyönyörű őszi színekre váltanak, úgy szeretek ilyenkor túrázni. Télen Colorado igazi pompába öltözik! Minden fehér, az ég kék, minden feltétel adott egy felejthetetlen síelésre.“


Miért legyél au pair?

Ha szereted a gyermekeket, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy egy másik országban élhess, az au pair program tökéletes kaland lehet aszámodra. Mint au pair, az alábbi tapasztalatokkal gazdagodhatsz:

Személyfejlődés

Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

Kulturális eszmecsere

Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

Nemzetközi munkatapasztalat

Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

Utazási lehetőségek

Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

Tanulmány egy amerikai egyetemen

Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

Életre szóló emlékeket szerezhetsz

Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.