Au pair biztosítás

Teljes körű biztosítás — kizárólag au paireinkre szabva

Amikor elképzeled magad au pairként az USA-ban, semmiképp sem szeretnéd, hogy valami váratlan dolog történjen. De abban az esetben, ha mégis megtörténne, fontos, hogy minden rendben legyen, és megkapd a szükséges segítséget.

A Cultural Care program magában foglal egy személyre szabott utasbiztosítási csoportkötvényt, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsuk au paireink számára az USA-ban tartózkodásuk idejére. Így hát akár orvosi ellátásra lenne szükséged — vagy egy szeretted megbetegszik —, akár ellopnák a dolgaidat, számíthatsz átfogó biztosításunkra, melynek vészhelyzeti asszisztencia hívószáma a hét minden napján, a nap minden órájában elérhető az USA-ból és a te országodból.

A biztosítótársasággal együtt azért dolgoztuk ki ezt az utasbiztosítást, hogy teljes nyugalmat biztosítsunk számodra egy, az alapcsomagnál sokkal több mindenre kiterjedő biztosítással.

Egészségügyi biztosítás

Korlátlan betegség- és balesetbiztosítás*
Az orvosi ellátás az USA-ban rendkívül drága, ezért fontos, hogy széles körű biztosításod legyen az ottléted idején. A biztosítás teljes fedezetet nyújt új balesetek vagy betegségek esetén az au pair időszakodra, ami sokkal magasabb, mint a más biztosító társaságok által fizetett 100 000 USD.

Hozzáférés az Aetna jól ismert orvoshálózatához
Közel egymillió, az Aetna-hoz tartozó orvos/kórház van Amerikában, így az USA egyik legnagyobb egészségügyi hálózatához férsz hozzá.

A gyógykezeléseknek nincs előre fizetendő költsége
Amikor orvosi ellátást keresel az Aetna hálózatán belül, nem lesz előre fizetendő költséged. Sőt, a számlát a biztosító kapja majd meg, és te biztosítottként csak 35 USD önrészt fizetsz.

Sportbiztosítás — még extrém sportokra is
Ha szeretnéd folytatni a kedvenc sportodat az USA-ban, vagy kipróbálnál valamit újat, nem kell aggódnod — teljesen biztosítva leszel!

*Meghatározott kivételekkel és korlátozásokkal

Utasbiztosítás

Nemzetközi utasbiztosítás
Mint Cultural Care au pair, biztosítva leszel még akkor is, ha az USA-n kívül utazol (kivéve a saját országodat).

Családtagok biztosítása, ha a legrosszabb történne
Ha kritikus balesetet szenvednél vagy komolyan megbetegednél az USA-ban töltött idő alatt, legfeljebb két családtagod utazása és szállása biztosítva lesz.

Vészhelyzeti hazautazás
Ha haza kellene utaznod egy közvetlen családtagod komoly betegsége vagy halála miatt, a repülőutad hazafelé és vissza az USA-ba biztosítva lesz.

13. utazási hónap
Ha úgy döntesz, hogy élsz a 13. utazási hónap lehetőségével, akkor ez idő alatt is teljesen biztosítva leszel (ellentétben más biztosító társaságokkal).

Vagyon- és jogvédelmi biztosítás

Vagyonbiztosítás
A biztosítás az értékes vagyontárgyakra és a készpénzre is kiterjed. A magánvagyonod lopás vagy sérülés esetén egészen 5000 USD értékig biztosítva lesz.

Felelősség- és jogvédelmi biztosítás
Abban az esetben, ha kárt tennél valaki másnak a vagyonában, és fizetned kellene a javíttatásért vagy a pótlásért, kárigényt jelenthetsz be, mivel a biztosításod harmadik személynek okozott károkra is fedezetet nyújt. Arra az esetre is biztosítva leszel, ha jogi segítségnyújtásra lenne szükséged.