Globális támogatás az első naptól

Személyre szabott támogatást nyújtunk itthon és az USA-ban egyaránt. Bízd magad a Culture Care-re, segítséget nyújtunk a folyamat minden szakaszán.

A Cultural Care Au Pair-nél, a globális nagy szervezet biztonságát egyesítjük a személyre szabott támogatás kényelmével.

Támogatás itthon

Munkatársaink csak egy telefonhívásnyira vannak, és válaszolnak bármilyen kérdésedre vagy segítenek ha aggodnál vagy bizonytalan lennél a folyamat bármely részével kapcsolatban. Függetlenül attól, hogy a jelentkezésen gondolkozol, vagy a befogadó családod kiválasztásán, vagy már készen állsz arra, hogy elindulj az USA-ba, mi itt vagyunk, keress minket bátran:

  • Irodánk hétfőtől péntekig, 9:00 és 18:00 között tart nyitva.
  • Elérhetsz minket telefonon, e-mailen vagy a Facebook-on keresztül.
  • Munkatársaink rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a megbeszélésnek és az interjúk szervezésével
  • A kényelmed érdekében, egyszerű, online profilod folyamatot használunk. Támogatást nyújtunk, tippeket és visszajelzést adunk a jelentkezésed kitöltésénél is. Így biztosítva, hogy a lehető legjobb profilod legyen, ami alapján megismerhetnek a lehetséges fogadó családok.
  • Létrehoztuk a MyAuPairCourses – egy saját időbeosztású, önálló online au pair tanfolyamot, amely felkészít az utazásra.

Annak érdekében, hogy felkészült legyél és izgatottnak várd az au pair utazást, hasznos tréningeket és workshopokat szervezünk, valamint utazásra felkészítő e-maileket és leveleket is küldünk számodra! És ahogy közeleg az utazásod nagy napja, az Egyesült Államokban élő au pair-jeinktől minél több hasznos tippet és jó tanácsot gyűjtünk össze számodra, ezzel is segítve a készülődésben.

Fontos számunkra az is, hogy azután is, hogy visszatértél az au pair kalandodról, kapcsolatban maradj a Cultural Care-rel. Éppen ezért, olyan izgalmas lehetőségeket is kínálunk, mint a Cultural Care Ambassador-i pozíció, így továbbra is részese maradhatsz az au pair kalandnak.

Támogatás az USA-ban

A Cultural Care au pairjeként, hozzáférést biztosítunk az USA legnagyobb au pair támogató rendszeréhez. Bostoni és denveri irodáinkkal kezdve, folytatva a Local Childcare Consultants (LCCs) tanácsadóinkkal, a Cultural Care képviselői mind segítenek majd abban, hogy a lehető legjobb au pair élményben legyen részed.

1. Képviselőink az USA-ban, akik a segítségedre lesznek

Amikor az Egyesült Államokba érkezel, egy egész csapatnyi ember dolgozik majd azon, hogy maximális élményben legyen részed a program során. A legközvetlenebb támogatást a hozzád legközelebb dolgozó LCC-d adja, aki helyben nyújt támogatást számodra, és mentorként szolgál az au pair-programod során.

A helyi koordinátorok LCC összekapcsolnak majd olyan au pairekkel, akik azon a környéken élnek, ahol te, és havonta jelentkeznek, hogy ellenőrizzé, hogy jól érzed-e magad. Egyesek még informális találkozókat is szerveznek, hogy segítsenek megismertetni téged a közösségedben élő többi emberrel. Természetesen négyszemközt is a rendelkezésedre állnak majd, hogy segítséget és tanácsot adjanak amennyiben ez szükséges. Íme néhány olyan dolog, amiben az LCC-k segítenek majd:

  • Interjút készítenek a fogadó családdal otthonukban, hogy felkészítse őket az érkezésedre
  • Érkezésedkor fogad téged, és a fogadó családdal együtt, eligazítást nyújt számotokra
  • Havi kapcsolatban lesz majd veled és a be fogadó családdal
  • Ők más összekapcsolnak majd a környékeden élő más au pairekkel
  • Tanácsokkal lát el a helyi oktatási lehetőségeket illetően

Más kisebb ügynökségektől eltérően a Cultural Care kiterjedt Local Childcare Consultants hálózata lehetővé teszi számunkra, hogy erős au pair és a befogadó család közösségeket hozzunk létre, így tesszük könnyebbé számodra az amerikai életre való átállást.

2. Támogatás az Cultural Care amerikai irodáin keresztül

Bostonban és Denverben találhatóak a Cultural Care USA székhelyei, ahonnan csapataink az országszerte tartózkodó au pairek és a fogadó családok támogatását végzik. Ezek a teljes létszámmal működő irodák felelősek érted amíg az Egyesült Államokban vagy. Munkatársaink hozzáférést biztosítanak a Customer Relations Managers csapathoz, akik az ország egész területén felügyelik az LCC-ket.

A Cultural Care a nap 24 órájába, a hét minden napján elérhető. A Local Childcare Consultant és Customer Relations Manager mellett, bármikor elérheted a Cultural Care egyik képviselőjét. Vészhelyzet esetén sürgősségi segítséget biztosítunk. Te, vagy a fogadó családod bármikor hívhatja az irodánkat és mi azonnal kapcsolatba lépünk veled, hogy segítséget nyújtsunk.

Amerikai csapatunk havonta támogató- és szociális hívásokkal gondoskodik a jóllétedről. Az ezeken való részvétel remek lehetőség arra, hogy más au pairekkel is kapcsolatba kerülj az USA-ban!