Légy au pair Miamiban

Az au pair élet kivételes és felejthetetlen lehetőséget nyújt az USA megismerésére

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

Miami-i au pairként az Egyesült Államok déli részén töltheted a programod időtartamát! Az itteni au pairek egyszerre élvezhetik a nyüzsgő városi életet és a hosszú, homokos tengerpart adta lehetőségeket. Miamiban szinte mindig süt a nap, és a laza, barátságos helyieknek hála biztosan hamar hozzászoksz az új környezethez.

Olvass tovább, hogy megismerd au pairjeink véleményét!
Tamara, német au pair

„Florida nevét hallva egyből a napos, meleg időre asszociálunk, és ezzel nem is tévedünk nagyot. Miamiban élek, és szinte kivétel nélkül mindig süt a nap. A helyi lakosok nagyon kedvesek, mindenki szívesen szóba elegyedik veled, akár a sarki közértben is. A Bayside bevásárlóközpont egyik részénél az ember mindig hallgathat utcai zenészeket, amire sok fiatal és idős táncol együtt, s mindehhez csodás díszletet biztosít a kikötő a háttérben. Rajongok ezért a helyért. Ha erre sodor a sors, mindenképp látogass el a Wynwood Walls utcáira. Ebben a művésznegyedben sétálgatva graffitivel borított falakról készíthetsz képeket. Nagyon örülök, hogy itt találtam rá a fogadó családomra.”


Miért legyél au pair?

Ha szereted a gyermekeket, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy egy másik országban élhess, az au pair program tökéletes kaland lehet aszámodra. Mint au pair, az alábbi tapasztalatokkal gazdagodhatsz:

Személyfejlődés

Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

Kulturális eszmecsere

Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

Nemzetközi munkatapasztalat

Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

Utazási lehetőségek

Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

Tanulmány egy amerikai egyetemen

Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

Életre szóló emlékeket szerezhetsz

Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.