Légy au pair Miamiban

Az au pair élet kivételes és felejthetetlen lehetőséget nyújt az USA megismerésére
Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Miami-i au pairként az Egyesült Államok déli részén töltheted a programod időtartamát! Az itteni au pairek egyszerre élvezhetik a nyüzsgő városi életet és a hosszú, homokos tengerpart adta lehetőségeket. Miamiban szinte mindig süt a nap, és a laza, barátságos helyieknek hála biztosan hamar hozzászoksz az új környezethez.

Olvass tovább, hogy megismerd au pairjeink véleményét!
Tamara, német au pair

„Florida nevét hallva egyből a napos, meleg időre asszociálunk, és ezzel nem is tévedünk nagyot. Miamiban élek, és szinte kivétel nélkül mindig süt a nap. A helyi lakosok nagyon kedvesek, mindenki szívesen szóba elegyedik veled, akár a sarki közértben is. A Bayside bevásárlóközpont egyik részénél az ember mindig hallgathat utcai zenészeket, amire sok fiatal és idős táncol együtt, s mindehhez csodás díszletet biztosít a kikötő a háttérben. Rajongok ezért a helyért. Ha erre sodor a sors, mindenképp látogass el a Wynwood Walls utcáira. Ebben a művésznegyedben sétálgatva graffitivel borított falakról készíthetsz képeket. Nagyon örülök, hogy itt találtam rá a fogadó családomra.”


Miért legyél au pair?

Ha szereted a gyermekeket, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy egy másik országban élhess, az au pair program tökéletes kaland lehet aszámodra. Mint au pair, az alábbi tapasztalatokkal gazdagodhatsz:

 • Személyfejlődés

  Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

 • Kulturális eszmecsere

  Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

 • Nemzetközi munkatapasztalat

  Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

 • Utazási lehetőségek

  Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

 • Tanulmány egy amerikai egyetemen

  Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

 • Életre szóló emlékeket szerezhetsz

  Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.