Légy au pair New Jerseyben

Az au pair élet kivételes és felejthetetlen lehetőséget nyújt az USA megismerésére.

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

New Jersey-i au pairként az Egyesült Államok keleti partján töltheted a program időtartamát. New Jersey egy sokszínű állam, itt találsz farmvidéket, hegyeket, erdőket és tengerpartot is! A helyi konyha kihagyhatatlan: az olasz ízek, pizzák és bagelek mind híres elemei a kínálatnak. Amellett, hogy remek az élet New Jersey-ben, az au pairek két kedvenc városa is: Philadelphia és New York is a közelben van!

Olvass tovább, hogy megismerd au pairjeink véleményét!
Jessica Currie, ausztrál au pair

„Én azért szeretem az életet New Jersey-ben, mert a változatos tájak mellett mindig akadnak izgalmas programok. Nyáron rengeteg közeli tengerpart közül választhatunk, vagy ellátogathatunk egy food truck fesztiválra, míg ősszel sütőtököt szedhetünk a helyi farmokon, vagy ijesztgethetjük barátainkat a kísértetházakban. New Jersey a kis- és nagyvárosi élet tökéletes ötvözete, és New York közelségének köszönhetően az ottani programokra is egyszerű ellátogatni. Én nem akarnék sehol máshol élni az Egyesült Államokban.”


Tamara Ehrhardt, német au pair

„Nagyon szeretem New Jersey vidéki tájait és parkjait, a kedvencem talán Marin Park Red Bank városában. Red Bank egy varázslatos kisváros utcai zenészekkel, apró éttermekkel és kávézókkal. A város gyalogosan bejárható, a helyiek pedig igazán kedvesek és vendégszeretők! Jersey olyan sokoldalú!”


Miért legyél au pair?

Ha szereted a gyermekeket, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy egy másik országban élhess, az au pair program tökéletes kaland lehet aszámodra. Mint au pair, az alábbi tapasztalatokkal gazdagodhatsz:

Személyfejlődés

Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

Kulturális eszmecsere

Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

Nemzetközi munkatapasztalat

Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

Utazási lehetőségek

Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

Tanulmány egy amerikai egyetemen

Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

Életre szóló emlékeket szerezhetsz

Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.