Légy au pair Virginiában

Az au pair élet kivételes és felejthetetlen lehetőséget nyújt az USA megismerésére.

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

Virginia az egyik legöregebb állam az Egyesült Államokban! A helyiek barátságosak, de meglehetősen elfoglaltak. Részben Washington D.C, a főváros közelségéből adódóan is az emberek keményen dolgoznak álmaik elérésének érdekében. Virginia állam éghajlata meleg, és a sok zöld területnek köszönhetően egyaránt lehetőséged nyílik felfedezni a városok és a vadregényes tájak rejtelmeit is.

Olvass tovább, hogy megismerd au pairjeink véleményét!
Moa, svéd au pair

„Senki sem írja le igazán jól, hogy Virginia állam növényzete milyen gazdag és zöldellő. Szemkápráztatóan gyönyörű itt a természet. Azt hittem, hogy a tavasznál nem lehet szebb, de az évszakok múlásával csak egyre varázslatosabb lett a hely! Washington D.C, a főváros is nagyon közel van. Számos ingyenes koncert, izgalmas rendezvény és olyan vicces verseny közül válogathat a látogató, mint az Ugly Sweater Run. A Virginia állami au pairek nagyon barátságosak és összetartóak, mi például többször is találkoztunk egy héten.”


Louisa, dán au pair

„Virginia káprázatosan gyönyörű! Kiváltképp ősszel! Én Charlottesville városban lakom, amit nagyon szeretek. Rengeteg szabadidős program áll itt rendelkezésre: beszélgetés egy hangulatos kávézóban, mozizás barátokkal, esténként bulizás, és megszámlálhatatlan mennyiségű étterem! Lehet akár túrázni is a szabadban, pihenni egy parkban, vagy vásárolni menni. Érdemes megnézni egy amerikai foci vagy kosárlabda meccset az UVA egyetemi csapatának szurkolva. Számos baráti és au pair összejövetel segít új embereket megismerni. Virginia szuper hely, ahol mindig történik valami izgalmas!”


Miért legyél au pair?

Ha szereted a gyermekeket, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy egy másik országban élhess, az au pair program tökéletes kaland lehet aszámodra. Mint au pair, az alábbi tapasztalatokkal gazdagodhatsz:

Személyfejlődés

Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

Kulturális eszmecsere

Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

Nemzetközi munkatapasztalat

Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

Utazási lehetőségek

Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

Tanulmány egy amerikai egyetemen

Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

Életre szóló emlékeket szerezhetsz

Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.