Légy au pair Washingtonban

Az au pair élet kivételes és felejthetetlen lehetőséget nyújt az USA megismerésére.
Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Au pairként lehetőséged nyílik egy évet eltölteni a nyugati parti Washington államban. Ez az állam számos nemzeti parkot és védett területet rejt magában, ami a gazdag és változatos, az év egészében zöldellő növényzetnek is köszönhető. A természet és az aktív életmód kedvelőinek Washington egy földi paradicsom, de mindezek mellett nem felejtkezhetünk meg az olyan izgalmas városokról sem, mint Seattle, ami a híres Starbucks kávézólánc hazája.

Olvass tovább, hogy megismerd au pairjeink véleményét!
Angelica, kolumbiai au pair

„Engem Washington gyönyörű természeti szépsége ragadott magával, a legszebb, amit életemben láttam. Szinte minden nap időt szakítottam arra, hogy gyönyörködhessek a napkeltében és napnyugtában.“


Elisabeth, francia au pair

„Az ételek egyszerűen ínycsiklandozóan finomak! A lazac itt közkedvelt, hagyományos étel. Én nagyon szeretem a lazacot, és be kell vallanom, a washingtoni lazac a legfinomabb, amit életemben ettem. Alig várom, hogy visszatérhessek, és újra ehessek egy adaggal. Olyan finom!“


Miért legyél au pair?

Ha szereted a gyermekeket, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy egy másik országban élhess, az au pair program tökéletes kaland lehet aszámodra. Mint au pair, az alábbi tapasztalatokkal gazdagodhatsz:

 • Személyfejlődés

  Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

 • Kulturális eszmecsere

  Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

 • Nemzetközi munkatapasztalat

  Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

 • Utazási lehetőségek

  Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

 • Tanulmány egy amerikai egyetemen

  Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

 • Életre szóló emlékeket szerezhetsz

  Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.