Légy au pair Washingtonban

Az au pair élet kivételes és felejthetetlen lehetőséget nyújt az USA megismerésére.

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

Au pairként lehetőséged nyílik egy évet eltölteni a nyugati parti Washington államban. Ez az állam számos nemzeti parkot és védett területet rejt magában, ami a gazdag és változatos, az év egészében zöldellő növényzetnek is köszönhető. A természet és az aktív életmód kedvelőinek Washington egy földi paradicsom, de mindezek mellett nem felejtkezhetünk meg az olyan izgalmas városokról sem, mint Seattle, ami a híres Starbucks kávézólánc hazája.

Olvass tovább, hogy megismerd au pairjeink véleményét!
Angelica, kolumbiai au pair

„Engem Washington gyönyörű természeti szépsége ragadott magával, a legszebb, amit életemben láttam. Szinte minden nap időt szakítottam arra, hogy gyönyörködhessek a napkeltében és napnyugtában.“


Elisabeth, francia au pair

„Az ételek egyszerűen ínycsiklandozóan finomak! A lazac itt közkedvelt, hagyományos étel. Én nagyon szeretem a lazacot, és be kell vallanom, a washingtoni lazac a legfinomabb, amit életemben ettem. Alig várom, hogy visszatérhessek, és újra ehessek egy adaggal. Olyan finom!“


Miért legyél au pair?

Ha szereted a gyermekeket, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy egy másik országban élhess, az au pair program tökéletes kaland lehet aszámodra. Mint au pair, az alábbi tapasztalatokkal gazdagodhatsz:

Személyfejlődés

Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

Kulturális eszmecsere

Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

Nemzetközi munkatapasztalat

Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

Utazási lehetőségek

Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

Tanulmány egy amerikai egyetemen

Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

Életre szóló emlékeket szerezhetsz

Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.