Az Au Pair Program

Ismerd meg az au pair program részleteit és hogy milyen hatással vannak au pairjeink a világra!

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

Mit takar pontosan az au pair program?

Az au pair program lehetőséget biztosít 18 és 26 év közötti fiatalok számára, hogy a J-1 csereprogram vízum birtokában 12-24 hónapot töltsenek az Egyesült Államokban. Ez idő alatt egy fogadó családdal élnek, egy helyi egyetem óráira járnak és a gyermeknevelés feladataiban segédkeznek otthon. Ezért cserébe pedig alkalmuk adódik arra, hogy megismerjék egy új ország szokásait, miközben felejthetetlen emlékek sokaságát szerzik nap mint nap.

Az amerikai au pair program 1986-ban indult, eredetileg diplomáciai indíttatásból. Az évek alatt azonban ennél sokkal többé nőtte ki magát! Mára már a kulturális megértés és a tolerancia példaképévé vált. Au pairként a világ minden tájáról szerezhetsz barátokat, miközben magad is igazi világpolgárrá válsz. Emellett pedig otthonodtól távol leszel kisgyermekek példaképe és szülőhazád képviselője is egyben!

Miért jelentkezz au pairnek?

Amerikában töltött időd alatt utazhatsz, tanulhatsz és fejlesztheted magad, mindeközben pedig a kulturális csereprogram jóvoltából számos ember életét teheted szebbé. A fogadó család gyermekei örökre szívükbe zárnak, és különleges barátságokat alakíthatsz ki a fogadó családdal, más au pairekkel és a helyiekkel is.

Au pairként egyben egy szoros közösség tagjává is válsz, ahol mindenki hozzád hasonlóan gondolkodik. Ez a sok nemzetközi fiatal egy nagy családot alkotva közösen dolgozik azon, hogy megváltsa a világot! Az alábbi videó segítségével betekintést nyerhetsz a Cultural Care Au Pair program részleteibe, és hogy mire számíthatsz a legalább egy éves amerikai au pair munkád során. Az au pairek élete egy kalandokkal teli felfedezőtúra, aminek ideje alatt magadat is jobban megismerheted. Mint minden nagy utazás, ez is az első lépéssel kezdődik!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=gyEsO1PkW3g