A Cultural Care au pairjeként egyedülálló lehetőséged van az USA-ban tanulni, fejlődni és tapasztalni, ráadásul a programunk résztvevőjeként különleges kompenzációra és előnyökre is jogosult vagy.

Ezek szerepelnek a programban:

 • Globális támogatás

  A Cultural Care átfogó, globális támogatást nyújt a képzésed, a felkészítésed valamint a vízum kérelem folyamatának minden szakaszában.

 • Az utazás megszervezése

  Biztosítjuk a repülőutad és az utaztatásod a fogadó családig és vissza, valamint a New York melletti öt napos képzésed.

 • Szoba és étkezés

  A fogadó családod biztosít számodra szobát és étkezést, valamint heti legalább 195,75 dollár zsebpénzt!

 • Tanulási lehetőségek

  Au pairként szabadon választható órákat vehetsz fel egy helyi egyetemen vagy főiskolán – a fogadó családod évente maximum 500 dollár tanulmányi hozzájárulást fizet.

 • Szabadság

  2 hét fizetett szabadságra is jogosult vagy - a J-1-es csereprogram vízumod lehetővé teszi, hogy az au pair éved végén még 30 napot az USA-ban maradj, mialatt beutazhatod az USA-t.

A legjobb az egészben az, hogy ha úgy döntesz, hogy tetszik az au pair élet, akkor lehetőséged van akár egy teljes évvel is meghosszabbítani az USA-ban tartózkodásod idejét!

Függetlenül attól, hogy mennyi időt maradsz, a Cultural Care au pairjeként lehetőséged van arra, hogy az USA-ban valóra váltsd az álmaidat, miközben személyesen és szakmailag is fejlődsz.