Program előnyök

Fedezd fel a Cultural Care au pair program előnyeit, például a helyi egyetemen való tanulást, a fizetett szabadságot, az utazási lehetőségeket és így tovább!

A Cultural Care au pairjeként egyedülálló lehetőséged van az USA-ban tanulni, fejlődni és tapasztalni, ráadásul a programunk résztvevőjeként különleges kompenzációra és előnyökre is jogosult vagy.

Ezek szerepelnek a programban:

Globális támogatás

A Cultural Care átfogó, globális támogatást nyújt a képzésed, a felkészítésed, valamint a vízum kérelem folyamatának minden szakaszában.

Az utazás megszervezése

Az oda-vissza repülőutat mi álljuk! Az utazással foglalkozó szakembereinkből álló csapat megszervezi a teljes repülőutat a szülőföldedről a fogadó családodig, valamint a hazautat az au pair éved végén.

Szoba és étkezés

A fogadó családod biztosít számodra szobát és étkezést, valamint heti legalább 195,75 dollár zsebpénzt!

Tanulási lehetőségek

Au pairként szabadon választható órákat vehetsz fel egy helyi egyetemen, vagy főiskolán – a fogadó családod évente maximum 500 dollár tanulmányi hozzájárulást fizet.

Szabadság

Évente két hét fizetett szabadság és a J-1 vízum biztosította extra hónap kínál alkalmat arra, hogy kedved szerint utazhasd be az Egyesült Államokat!

A legjobb az egészben az, hogy ha úgy döntesz, hogy tetszik az au pair élet, akkor lehetőséged van akár egy teljes évvel is meghosszabbítani az USA-ban tartózkodásod idejét!

Függetlenül attól, hogy mennyi időt maradsz, a Cultural Care au pairjeként lehetőséged van arra, hogy az USA-ban valóra váltsd az álmaidat, miközben személyesen és szakmailag is fejlődsz.