Tanulj egy amerikai egyetemen

Au pairként, lehetőséged lesz arra, hogy külföldön tanulj, új barátokat szerezz és élvezd az egyetemi életet az USA-ban!

Au pair-ként egyedülálló lehetőséged lesz arra, hogy egy amerikai egyetemen tanulj.

A J-1-es csereprogram vízum részeként, az amerikai au pair program az összes au pairt arra kötelezi, hogy legalább 6 kreditet szerezzen egy akkreditált amerikai főiskolán vagy egyetemen. A fogadó családod egészen 500 dollárig hozzájárul tanulmányaidhoz.

Az USA-ban való tanulás kiváló módja annak, hogy teljes valójában megtapasztald az amerikai kultúrát. Erősítheted az angol nyelvtudásod, új emberekkel találkozhatsz, mélyítheted szaktudásod vagy tunulhatsz valami teljesen új kreatív dolgot. Bármilyen kurzust választhatsz, a nemzetközi gazdálkodástól a divatiskoláig, amennyiben ez nem ütközik a gyermekfelügyeleti feladataiddal. Mindig is szerettél volna új készséget tanulni, akár fotózást, vagy egy második nyelvet, mint a francia? Most eljött az ideje, hogy felvedezd új szenvedélyeid.


Au pair beszámolók

Ezt mondják au pair-jeink az amerikai egyetemi tapasztalataikról.

VALENTINA, CULTURAL CARE AU PAIR OLASZORSZÁGBÓL:

„Három órát vettem fel a Colorado School Of English Főiskolán: ‘Reading to Writing’ ‘Grammar’ and ‘Speaking & Listening’. Az osztályomban sokféle kultúra keveredett, voltak diákok Kínából, Thaiföldről, Szaúd-Arábiából, Kolumbiából és még rengeteg más helyről is. Először hasznos egy egyszerű angol kurzussal kezdeni, és utána a saját érdeklődésed szerint felvenni tárgyakat. Már minden kreditem megvan, de még szeretnék fotótanfolyamra is járni, mert nagyon élvezem a fotózást.”

JESSICA, CULTURAL CARE AU PAIR AUSZTRÁLIÁBÓL:

„Az első kurzus amit a Borough of Manhattan Community College Főiskolán vettem fel, a 'The Flow of History’ volt. Ebben az osztályban a Niagara-vízesésről és a hozzá kapcsolódó indián törzsek történelmi értékéről tanultunk, melyek együttesen járultak hozzá a világ e csodálatos természeti fejlődéséhez. A kurzus végén, egy hétvégi kirándulás keretein belül, az egész osztály ellátogatott a Niagara-vízeséshez. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű lehetőség volt arra, hogy kicsit többet lássak Amerikából és egy rövid látogatás erejéig Kanadába is átugorhattam. Ez volt a kedvenc részem a kurzusból!”

PATRICIA, CULTURAL CARE AU PAIR FRANCIAORSZÁGBÓL:

„Jelenleg az úgynevezett ‘Introduction to Business’ tárgyat vettem fel a College of Lake County, Illinois Főiskolán. Amikor visszamegyek Franciaországba, szeretnék mester diplomát szerezni vállalkozás és marketing témában és ez a kurzus valóban nagy segítség az alapok megértéséhez. Az óra minden csütörtökön 6:30-tól 9:30-ig tart, bár három óra hosszú és néha fáradt vagyok a gyerekekkel töltött hosszú napok után, de ettől függetlenül nagyon élvezem, hiszen ez egy teljesen új élmény számomra.”