Az USA-ban eltöltött első öt napodat a Cultural Care Au Pair Training School-ban töltöd, ami közvetlenül New York City mellett található.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=47-Kw-CYVxc&feature=youtu.be

Mindent biztosítunk, amire szükséged lehet, és a programokat olyan Culture Care munkatársak irányítják, akik teljes munkaidőben dolgoznak az iskolában. A training iskolába a világ minden tájáról érkeznek au pairek, akik épp annyira izgatottak és izgulnak, mint te!

Az iskolai napirendedben felváltva lesznek intenzív képzések és szórakozási lehetőségek az új barátaiddal. Az Au Pair Training School órái kiegészítik a MyAuPairCourses interaktív online képzési programját, valamint hozzákapcsolódik a My Au Pair Travel Kit-hez is – melyeket az utazás előtt kellett kitöltened. A gyakorlaton alapuló tanulás modern megközelítésével képes leszel arra, hogy az online tanultakat a gyakorlatban is kipróbáld. A csoportos feladatok során más au pairekkel dolgozhatsz együtt. A tanár irányítása alatt együtt birkózhattok meg különböző kérdésekkel és találhatjátok meg a megoldásokat. A tanárokal szituációs játékokat is kipróbálhattok, és részletesen átbeszélitek majd a következő témákat:

  • Élelmiszer-biztonság és gyermek táplálkozás
  • Egészség az otthonban
  • Biztonság otthon és a házon kívül
  • Gyermekfejődési- és életkor szerinti tevékenységek
  • Gyermeknevelés az USA-ban és viselkedés kezelési stratégiák
  • Önbecsülés fejlesztés a gyermekekben
  • Az au pair szerep összetettsége
  • Stressz kezelés
  • Hatékony kommunikáció és az erős kapcsolatok kiépítése

TANULJ KÉPZETT INSTRUKTOROKTÓL

Training iskolánk tanárai mind magasan képzett pedagógusok, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Megosztják veled tudásukat, és rengeteg tippet és tanácsot adnak arra vonatkozóan, hogy hogyan építs nagyszerű kapcsolatot a fogadó gyermekekkel.

FELNŐTT ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZATI ÚJRAÉLESZTÉS ÉS ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS TRÉNING

Minden Cultural Care au pair köteles elvégezni az American Heart Association (Amerikai Szív Egyesület) felnőtt és gyermekgyógyászati újraélesztés és elsősegély programját. A tanfolyam sikeres elvégzését követően, az au pairek kétéves minősítést kapnak, valamint ingyenes hozzáférést az online készségfrissítőkhöz és egyéb digitális tananyagokhoz.

SZEREZZ ÚJ BARÁTOKAT A VILÁG MINDEN PONTJÁRÓL

A Training School-ban eltöltött idő nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerkedj a világ különböző pontjairól érkező emberekkel és közös kalandokat tervezzétek az USA-ban töltött időre. Lehetőséged lesz továbbá arra is, hogy részt vegyél egy fél napos New York-i kiránduláson, ahol felfedezheted a gyönyörű látnivalókat!