Az Au Pair Training School

3 nap alatt megtanulod, hogyan lehet ez a lehető legjobb au pair élményed — és közben új barátokat szerzel a világ minden tájáról!

Mielőtt az USA-ba utaznál, 3 napot fogsz tölteni az online Training Iskolánkban!

A virtuális oktatás a Training Iskolánkban segít majd elindulni az au pair utadon. Készülj fel egy világszínvonalú képzésre és egy au pair hálózat kialakítására!

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/aVMpCfO_ZSY

A Training Iskolánk által szórakoztató és interakítv módon végezheted el az au pair képzést.. Tanáraink élőben fogják tartani az online képzéséket, részt fogsz venni elsősegély— illetve egyéni tréningeken, valamint virtuális összejöveteleken, amelyeken olyan au pair-ekkel fogsz kapcsolatba kerülni, akikkel hozzávetőlegesen egy időben és ugyanarra a környékre utazol majd.

A modern megközelítésű forgatókönyv-alapú tanulás folyamán, a tanáraiddal és más au pairekkel közösen különböző kérdések illetve problémák megoldásán fogtok dolgozni. A tanárok megkönnyítik majd a szerepjátékot és elmélyülhetsz olyan témákat érintő beszélgetésekben mint például:

  • Élelmiszer-biztonság és gyermek táplálkozás
  • Egészség az otthonban
  • Biztonság otthon és a házon kívül
  • Gyermekfejődési- és életkor szerinti tevékenységek
  • Gyermeknevelés az USA-ban és viselkedés kezelési stratégiák
  • Önbecsülés fejlesztés a gyermekekben
  • Az au pair szerep összetettsége
  • Stressz kezelés
  • Hatékony kommunikáció és az erős kapcsolatok kiépítése
TANULJ KÉPZETT INSTRUKTOROKTÓL

Training iskolánk tanárai mind magasan képzett pedagógusok, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Megosztják veled tudásukat, és rengeteg tippet és tanácsot adnak arra vonatkozóan, hogy hogyan építs nagyszerű kapcsolatot a fogadó gyermekekkel.

FELNŐTT ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZATI ÚJRAÉLESZTÉS ÉS ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS TRÉNING

Minden Cultural Care au pair köteles elvégezni az American Heart Association (Amerikai Szív Egyesület) felnőtt és gyermekgyógyászati újraélesztés és elsősegély programját. A tanfolyam sikeres elvégzését követően, az au pairek kétéves minősítést kapnak, valamint ingyenes hozzáférést az online készségfrissítőkhöz és egyéb digitális tananyagokhoz.

SZEREZZ ÚJ BARÁTOKAT A VILÁG MINDEN PONTJÁRÓL

A Training Iskola egy kiváló lehetőség arra, hogy a világ minden tájáról megismerhess új embereket. Virtuális foglalkozásokon fogsz részt venni, ahol új barátokat szerezhetsz és közösen tervezhetitek majd kalandjaitokat az USA-ban!