A fogadó családok ellenőrzése és Párosítás

A Cultural Care-nél egy olyan precíz folyamatra támaszkodunk, amely figyelembe veszi az au pairek és a fogadó családok személyiségét, szükségleteit és érdekeit.

A Cultural Care Au Pair a világ legnagyobb au pair ügynöksége - ami azt jelenti, hogy hozzáférést biztosítunk számodra az Egyesült Államok legnagyobb fogadó család listájához.

A fogadó családjaink

Mi gondosan ellenőrizzük a fogadó családjainkat, hogy biztosítsuk, hogy boldog és kényelmes lesz a külföldi tartózkodásod. Mindegyik fogadó családnak kiváló referenciákkal kell rendelkeznie, valamint alá kell írniuk a kötelező érvényű szerződést is ami biztosítja, hogy betartják az au pair program szabályait és rendeleteit. A referenciák ellenőrzése után, egy tapasztalt munkatársunk személyes interjút készít a családdal az otthonukban, ellenőrizve, hogy megfelelnek az összes követelménynek. Minden fogadó családnak rendelkeznie kell a büntetlen előítéletüket igazoló erkölcsi bizonyítvánnyal. Így bizonyosodunk meg arról, hogy biztonságos otthoni környezetbe kerülsz.

Rengeteg féle fogadó család létezik. A legtöbben egy-egy amerikai nagyváros közelében élnek, de vannak akik városi vagy kisvárosi környezetben laknak. Egy vagy mindkét szülő dolgozhat, és a gyermekek száma és kora családonként változik. De egy valamiben mindannyian megegyeznek: rugalmas gyermekfelügyeletet igényelnek, valódi érdeklődést tanúsítanak egy új kultúra megismerése iránt, miközben szívesen megosztják másokkal a saját szokásaikat és kultúrájukat. A családok egy része már fogadott be au paireket korábban is, és büszkék vagyunk arra, hogy a fogadó családok közel 70% -a velünk marad az első év után is.

A párosítási folyamat

Párosítási folyamatunk azon az elven alapul, hogy mind a család, mind az au pair lehetőséget kap arra, hogy egymásról információt szerezzen, egymással beszélgethessen. Majd miután mindkét fél úgy látja, hogy megtalálta a megfelelő fogadó családot/au pairt, és boldog a párosítással, véglegesíthetik az elhelyezést.

Egyszerre több családdal is beszélgethetsz majd. A megfelelő család kiválasztásának folyamatában a Cultural Care csapata fog téged támogatni. Ők segítenek majd megérteni mi számít leginkább a fogadó családoknál, hogy a legjobb döntést hozhasd meg egy feledhetlen élmény érdekében!

Mielőtt bármilyen döntés születne, lehetőséged lesz arra, hogy átnézd a fogadó családok jelentkezését, így lehetőséged van arra, hogy elfogadd vagy elutasítd az érdeklődésüket. Miután elfogadtad az egyik fogadó család ajánlatát, a helyi Cultural Care iroda munkatársa továbbra is együttműködik veled, hogy felkészítsen az au pairkedésre.

Míg más au pair szervezetek személytelen online rendszerekre támaszkodnak, addig a mi tapasztalt munkatársaink közvetlenül dolgoznak az USA-ban a fogadó családokkal és az au pairekkel. Tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a személyes kapcsolat segíti a sikeres párosítást, és biztosítja a lehető legjobb élményt a program során. Jobban illeszkednél egy aktívabb családba, akik szeretnek sportolni és a szabadban edzeni - vagy inkább csendes, családi filmnézős estékre vágynál? Célunk, hogy minél jobban összeilljetek a fogadó családdal.

Tudj meg többet arról, hogyan válhatsz au pair-ré.