Képzés és felkészülés

Garantáljuk, hogy a kiterjedt képzési és felkészítő anyagaink segítségével sikeres au pari leszel.

A Cultural Care Au Pair azért van, hogy segítsen a sikeres au pair tapasztalat megszerzésében - és úgy gondoljuk, hogy ez megfelelő felkészítéssel kezdődik, aminek segítségével egy átfogó képet kaphatsz az USA-ról. Ezért létrehoztunk egy tréningprogramot, amely sokkal jobban felkészíti téged, mint bármelyik másik ügynökség, ráadásul további költség nélkül.

Tananyagunkat gyermekgondozói, orvosi és oktatási szakemberekkel közösen fejlesztettük ki. Összegyűjtöttük továbbá, a korábbi Cultural Care au pairek visszajelzéseit is, hogy a leghasznosabb információkkal szolgálhassunk számodra.

Amint elfogadtuk jelentkezésed a Cultural Care programba, a következőképpen kezdődik meg a felkészítésed:

  • Megkapod a My Au Pair Travel Kit-edet - egy olyan kézikönyv, amelyben ellenőrző listákkal és feladatokkal, lépésről-lépésre készítünk fel az utazásodra az USA-ba.
  • Megkapod az Au Pair Account fiókod hozzáférését – ami egy személyre szabott online felület amiben mindent látsz! Megnézheted a potenciális befogadó családokat, az utazásoddal kapcsolatos információkat és még sok-sok hasznos információt.
  • Teljesítened kell a MyAuPairCourses kurzusokat - egy önálló, átfogó képzési tanfolyamot, melyet az Au Pari Fiókodon keresztül érhetsz el. Ez, a kifejezetten az USA-beli gyermekgondozásra specializálódott exkluzív oktatóeszköz, rengeteg interaktív videót és kvízt tartalmaz, melyeket a legjobb orvosok és gyermekvédelmi szakemberek állítottak össze.
  • Megkapod a Matching & Interviewing Guide-ot - ez az útmutató felkészít az interjúkra a lehetséges fogadó családokkal.
  • Csatlakozol egy online Get Ready Workshop-hoz is, közvetlen az előtt, hogy elindulnál az USA-ba.
  • A hivatalos tréning három napos online oktatásból tevődik össze az online Au Pair Training Iskolánkban. A virtuális oktatás során más au pairekkel fogsz megismerkedni a világ minden részéről és megtudhatod, hogy mire számíthatsz az au pair kalandodtól. A tanárok olyan témákat érintenek majd, mint hatékony kommunikáció, kihívást jelentő helyzetek gyerekekkel, a fogadó családoddal való együttélésnek és munkájának a dinamikája, stb. Itt tudhatsz meg többet a Training Iskolánkról.