A Cultural Care Au Pair azért van, hogy segítsen a sikeres au pair tapasztalat megszerzésében - és úgy gondoljuk, hogy ez megfelelő felkészítéssel kezdődik, aminek segítségével egy átfogó képet kaphatsz az USA-ról. Ezért létrehoztunk egy tréningprogramot, amely sokkal jobban felkészíti téged, mint bármelyik másik ügynökség, ráadásul további költség nélkül.

Tananyagunkat gyermekgondozói, orvosi és oktatási szakemberekkel közösen fejlesztettük ki. Összegyűjtöttük továbbá, a korábbi Cultural Care au pairek visszajelzéseit is, hogy a leghasznosabb információkkal szolgálhassunk számodra.

Amint elfogadtuk jelentkezésed a Cultural Care programba, a következőképpen kezdődik meg a felkészítésed:

  • Megkapod a My Au Pair Travel Kit-edet - egy olyan kézikönyv, amelyben ellenőrző listákkal és feladatokkal, lépésről-lépésre készítünk fel az utazásodra az USA-ba.
  • Megkapod az Au Pair Account fiókod hozzáférését – ami egy személyre szabott online felület amiben mindent látsz! Megnézheted a potenciális befogadó családokat, az utazásoddal kapcsolatos információkat és még sok-sok hasznos információt.
  • Teljesítened kell a MyAuPairCourses kurzusokat - egy önálló, átfogó képzési tanfolyamot, melyet az Au Pari Fiókodon keresztül érhetsz el. Ez, a kifejezetten az USA-beli gyermekgondozásra specializálódott exkluzív oktatóeszköz, rengeteg interaktív videót és kvízt tartalmaz, melyeket a legjobb orvosok és gyermekvédelmi szakemberek állítottak össze.
  • Megkapod a Matching & Interviewing Guide-ot - ez az útmutató felkészít az interjúkra a lehetséges fogadó családokkal.
  • Csatlakozol egy online Get Ready Workshop-hoz is, közvetlen az előtt, hogy elindulnál az USA-ba.
  • A hivatalos képzésed a new-yorki Au Pair Training School-ban ér véget. Az au pair training iskolában 5 napot töltesz, közben ismerkedhetsz a világ minden tájáról érkező au pairekkel, és megtanulod, hogy mi várhat rád az au pair kalandod során. A tanárok olyan témákkal foglalkoznak majd, mint a hatékony kommunikáció, a gyermekekkel kapcsoaltos kihívások, a befogadó családdal való együttélés és még sok más érdekes téma. Tudj meg többet az au pair training school-ról.