Programdíj és egyéb díjak

A Cultural Care-rel a lehető legjobb au pair programot választod. Különleges élményt kínálunk neked az USA-ba, elérhető áron és rejtett költségek nélkül.

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

Cultural Care au pairként, egy prémium programra jelentkezel, amivel a legjobb szinvonalú külföldi életet és munkát tapasztalhatod meg. A Cultural Care-nél 30 év tapasztalatával biztosítjuk neked, hogy a legjobb tréningben és felkészítésben, illetve támogatásban legyen részed az utad során. Tudj meg többet, arról, hogy miért mi vagyunk a legjobb választás az au pair élményed megvalosításában.

A legjobb az egészben, hogy a Cultural Care-nél nem kell semmit sem fizetned, amíg meg nem találod a fogadó családodat. Megismerheted a program minden részletét, elkészítheted az au pair jelentkezésedet, és még a családokkal is beszélgethetsz teljesen ingyen.

Mikor megtalálod a fogadó családodat akivel közösen eldöntitek, hogy mikor fogsz az USA-ba érkezni, egy egyösszegű programdíjat kell nekünk befizetned.

Programdíj: 1175 €

Az egyösszegű programdíj magába foglalja a kiterjesztett csoportos utasbiztosítást a teljes au pair program idejére, az oda-vissza repjegyedet*, globális támogatást 0-24 órában a hét minden napján és az összes további program előnyt.

Az Erika Biztosító Kft-vel 1995 óta dolgozunk együtt. Így hoztunk létre a kifejezetten au paireknek tervezett biztosítást, hogy lelki nyugalomban élvezhesd az utadat.

Azzal, hogy egy különleges biztosítással rendelkezel, minden aggodalom nélkül tudsz részt venni az összes izgalmas Cultural Care és a fogadó családod által szerevezett programon. A biztosítás magába foglalja:

 • Betegség – és balesetbiztosítást
 • Poggyász és vagyon biztosítást, lopás és kár esetés
 • Jogi – és felelősségbiztosítás
 • Oda-vissza repjegyet, ha a programot közvetlen családtag halálesete vagy balesete miatt kell megszakítani
 • 24 órás ingyenes, telefonos támogatást vészhelyzet esetén

Lépj velünk kapcsolatba és tudj meg többet a biztosítási fedezetről.

Útlemondási biztosítást ajánlunk neked (60 EUR), hogy biztosítva legyél arra az esetre, ha bármi történne, ami miatt nem tudsz kiutazni az USA-ba.

Mind az au pairek, mind a fogadó családok fizetnek programdíjat, hogy részt tudjanak venni ebben a kölcsönösen előnyös kulturális csereprogramban. A program résztvevőjeként, mindannyian meg kell felelniük kötelezettségeknek és különleges előnyökre tesznek szert. Tudj meg többet az au pair program előnyeiről.

Egyéb költségek

Biztosak akarunk abban lenni, hogy minden egyéb költséget ismersz, ami az utazásod előkészítése során felmerül. Kérünk, vedd figyelembe, hogy ezeket a költségeket nem a Cultural Care-nek fizeted, de kötelezőek ahhoz, hogy rész tudj venni a programban:

 • Vízumdíj: 160 $ (az Amerikai Nagykövetségnek fizetendő)
 • Nemzetközi jogosítvány: 2300 Ft

Nyugalom Garancia

A Nyugalom Garancia egy különleges lemondási védelem, amely vis maior** esetén óvja a befizetett programdíjat, ha beutazási korlátozás lép fel az Egyesült Államokba. A Nyugalom Garancia extra biztonságot nyújt bizonytalan időkben.

A Nyugalom Garancia befizetésének esetén a teljes programdíjat visszatérítjük, amennyiben az indulás előtt 30 nappal a következő esetek valamelyike gátolja a kiutazásod a tervezett időben:

 • A helyi kormány tiltja az Egyesült Államokba való utazást.
 • Az Egyesült Államok kormánya tiltja az országodból az Egyesült Államokba történő utazást.
 • A fogadó családod a fent említett utazási korlátozásokkalkapcsolatos aggályok miatt lemondja a programot.

A Nyugalom Garanciának a díja: 120 €

Rendelkezel csecsemő és kisgyermeknevelői illetve tanári diplomával, vagy voltál már au pair korábban?

Jogosult lehetsz 250 € kedvezményre, hogyha:

 • Sikeresen megszerezted a csecsemő és kisgyermeknevelői vagy a tanári diplomat, vagy
 • Korábban legalább 6 hónapig voltál már au pair

Van tapasztalatod 2 éven aluli gyermekekkel?

Jogosult lehetsz 150 € kedvezményre, hogyha:

 • Legalább 500 óra tapasztalattal rendelkezel 2 éven aluli gyerekekkel, és ezt igazolni is tudod

Egy au pair csak egy kedvezményt tud igénybe venni.


*érvényes sikeresen teljesített program esetén

** Vis maior a jelen írásban olyan eseményt jelent, amely a te befolyásodon kívül esik, és kizárólag a következő okok bármelyike miatt tiltja az Egyesült Államokba történő utazást: háború, terrorcselekmény, világjárvány (beleértve a COVID-19 világjárványt is), utazási tilalmak vagy az Egyesült Államok külügyminisztériuma által kibocsátott 4. szintű utazási figyelmeztetései, illetve az illetékes kormányzati hatóságok ezzel egyenértékű figyelmeztetései, természeti katasztrófák esetén.