Vízum kérelem és repülőjegy foglalás

Munkatársaink segítenek neked a vízumkérelemben és az utazás megtervezésében.

Az amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériuma, az au pair program egyik hivatalos támogató ügynökségeként ismeri el a Cultural Care Au Pair-t. Ez azt jelenti, hogy mi leszünk a J-1-es Csereprogram Látogatói Vízum kérelmed szponzorai.

A J-1-es csereprogram vízum az egyetlen jogszerű módja annak, hogy au pairként dolgozhass az USA-ban. A Cultural Care biztosítja számodra a vízumkérelemhez szükséges összes dokumentumot, és útmutatást ad a folyamathoz. Segítünk neked a vízuminterjú megszervezésében is, mely során a helyi amerikai konzulátuson egy személyes elbeszélgetésen veszel részt, ami után a vízumot kiadhatják.

Munkatársaink megszervezik az utazásod New Yorkba, ahol részt veszel az Au Pair Training School képzésén, mielőtt a fogadó családodhoz kerülnél. A Cultural Care munkatársai a New York-i repülőtéren várnak majd, hogy elvigyenek a training iskolába, ahol elkezdődik életed nagy utazása!

Nagyjából az év bármely hetében repülhetsz az USA-ba. A jövőbeli fogadó családoddal közösen döntitek majd el az érkezésed dátumát. Ha ezt megerősítettétek, akkor hozzávetőlegesen már tudod az indulási napot - de a tényleges dátum és idő csak a repülőjegy megvásárlásával válik véglegessé. Valószínűleg más au pairekkel utazol majd együtt, akik ugyanolyan izgatottan várják ezt a csodálatos kalandot, mint te. Jelezzük majd ha veled együtt utaznak au pairek, így azonnal találsz majd barátokat.

Az Au Pair Training School után tovább utazol – akár buszon, akár repülővel – egyenesen a fogadó családodhoz. A Cultural Care gondoskodik arról, hogy eljuss az amerikai fogadó családodhoz és a program sikeres befejeztével, hogy épségen hazajuss.