Cultural Care Au Pair

Élj Au Pair-ként az USA-ban

Program 18-26 év közöttieknek

Ismerd meg programunkat

Tudj meg többet au pair programunkról: mik a jelentkezés feltételei, mi tartozik feladatköreidbe au pair-ként, mit kapsz programunktól és mik a részvétellel járó költségek.

AZ AU PAIR PROGRAM RÉSZLETEI

Életreszóló emlékek

Au pair éved alatt életreszóló kötelékeket fogsz kialakítani fogadó családoddal, a gyerekekkel akikre vigyázol, és más au pair-ekkel a világ minden tájáról.

ISMERD MEG AU PAIR-EINKET

A partner, akiben megbízhatsz

A Cultural Care a világ legnagyobb au pair szervezete. Au pair éved előtt, alatt és után is támogatni fogunk és segítségedre leszünk. Mi vagyunk az egyetlen olyan ügynökség, mely saját munkatársakkal rendelkezik országodban és az USA-ban is.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Fejlődj, tanulj és utazz

A külföldi munkavállalás segít személyiséged fejlődésében, a függetlenedésben és önbizalmad növelésében. Au pair éved alatt emellett lehetőséged lesz egy amerikai egyetemen tanulni és természetesen utazni is.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK

Egyszerű jelentkezési folyamat

Au pair-ré válni egyszerűbb mint gondolnád, az első lépést azonban neked kell megtenned. Regisztrálj ingyenes információs találkozónkra és tudd meg hogy neked való-e programunk!

A JELENTKEZÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Au pair történetek

Mit is jelent au pair-kedni? Nézd meg videónkat!

 

Sarah Írországból

A Cultural Care munkatársai egészen az első lépésektől kezdve nagyon segítőkészek voltak. Minden kérdésemre választ kaptam vagy a weboldalon keresztül vagy az info meetingen, de a központi iroda is mindig készségesen a rendelkezésemre állt és segített, ha elakadtam valahol a jelentkezési folyamatban. Az első néhány hét nagyon izgalmasan telt! A kultúrális sokk nagyban függ attól, hogy az ország melyik részére költözöl és persze attól is, hogy milyen környezethez vagy hozzászokva. Számomra nagyon könnyű volt beilleszkedni, és fogadó családom is mindent megtett annak érdekében hogy otthon érezzem magam. Olvass tovább

Ismerj meg minket

Regisztrálj info meetingünkre

Elérhetőségünk:

Hétfőtől péntekig 09:00 és 18:00 között emailben az aupair.hu@culturalcare.com címen valamint telefonon is elérhetőek vagyunk. Keress minket bátran!

Ingyenes telefonszámunk: 06-80-021-113