Adatvédelmi irányelvek

Céginformációk - Cultural Care Au Pair Hungary

Cím: Friedrichstraße 155/156

10117 Berlin, Németország

Tel.: 06-80-021-113

Email:aupair.hu@culturalcare.com

A Cultural Care Au Pair Hungary központja Németországban van, és a Cultural Care Germany GmbH része.

Ügyvezető igazgató: Jens Appelkvist/Björn Bengtsson

Nyilvántartási hivatal: Berlin Charlottenburg, Nyilvántartási szám: HRB 127138 B

Adó azonosítószám: DE272610198

 

A Cultural Care Au Pair elkötelezett az online felhasználók adatainak védelme mellett. Szeretnénk megosztani az online információs gyakorlatokat, és a döntési lehetőségeidet információid gyűjtésének és felhasználásának módjáról. Hogy a nyilatkozatot könnyen megtaláld, minden oldal alján a navigációs sávban találsz idevezető linket, valamint mindenhol ahol személyes információkat kérünk tőled. Ez a közlemény minden, a Culturalcare.hu oldalon gyűjtött adatra vonatkozik.

Személyes adatok gyűjtése

Oldalunkon információkat találsz valamint hozzáférhetsz online fiókodhoz is. A Culturalcare.hu minden felhasználótól származó információt bizalmasan kezel, a személyes adatok biztonságát és sérthetetlenségét szem előtt tartva. A személyazonosításra alkalmas adatok gyűjtését csak a Cultural Care Au Pair program részvételéhez szükséges adatokra korlátozzuk.

Nem személyes adatok gyűjtése

Cookie-k segítségével weboldalunkkal kapcsolatos forgalmi adatokat gyűjtünk. Ezenkívül információkat gyűjtünk az IP-címről, webböngészők típusáról, internetszolgáltatókról (ISP), hivatkozó és kilépési oldalakról, operációs rendszerekről, dátum/idő bélyegről és a kattintások számáról hogy elemezzük a trendeket, a felhasználók oldalböngészését, és az átfogó demográfiai jellemzőket. Az IP-címek és hasonlók nem tartalmaznak személyazonosításra alkalmas adatokat. Ezenkívül nyomon követjük a keresési kifejezéseket, hogy tudjuk honlapunk látogatói mire keresnek és ezáltal fejlesszük oldalunkat, hogy az megfeleljen a felhasználói igényeknek.

Az információk felhasználása

A magadról megadott személyes információkat csak az aktuális kérelem kitöltéséhez használjuk fel, nem osztjuk meg azokat harmadik féllel. A Culturalcare.hu által gyűjtött információkat biztonságos környezetben tároljuk, melyek a nyilvánosság számára nem hozzáférhetőek. Ugyanakkor lehetséges, hogy személyazonosításra alkalmas információkat kérünk tőled emailben. Legjobb képességeink szerint védjük adataid, de tartsd mindig szem előtt, hogy nyilvános fórumokon te kontrollálod a nyilvánosságra kerülő információt – légy mindig óvatos ha ily módon osztasz meg információkat. Mi ezeket az információkat nem osztjuk meg külső felekkel. Az információt, melyet üzenetküldéskor kérünk tőled csak az üzenetküldéshez használjuk fel, és csak a címzett számára válik elérhetővé. Email címedet csak az üzenet megválaszolására használjuk és nem osztjuk meg külső felekkel. A Culturalcare