Mit takar pontosan az au pair kifejezés?

Ismerd meg, hogy mit takar az au pair munka!

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

Az au pairek amerikai fogadó családokkal élnek, és gyermekeikre felügyelnek. Munkájukért cserébe ingyenes szállást és ellátást, heti zsebpénzt és utazási, tanulmányi lehetőséget kapnak az Egyesült Államokban.

Ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni és szeretnéd fejleszteni önmagad, miközben a karriered is építed, az au pair program kiváló lehetőség lehet számodra!

Mi az au pairek feladata?

Mint au pair, lehetőséged lesz utazni, tanulni, fejlődni és barátkozni - de az au pair élmény lényege, a fogadó család gyerekeiről való gondoskodás. Mint megbízható és szerető gondozó, a te felelősséged lesz a gyermekek biztonsága, boldogsága és aktivitása. A gyermekfelügyeleti feladatok közé tartoznak például hogy a gyermekek ételeit elkészítsed, elvidd és utána hazahozd őket az iskolából, játssz velük, moss rájuk, stb.

Az au pairek feladatköre függ a felügyeletük alatt álló gyermekek korától. Programunk keretein belül felügyelhetsz újszülöttekre, kisgyermekekre és kisiskolás korú fiatalokra is.

A három hónapnál idősebb gyermek családjánál segíthetsz az etetésben, fürdetésben, a kisgyermekek nevelésében és altatásban.

Ha kisgyermekekre felügyelsz, nagy valószínűséggel sokat játszotok majd a szabadban, és olvasással, kézműveskedéssel segítesz majd fejleszteni a személyiségüket és kézügyességüket.

Iskolás korú gyermekek esetén gyakran válnak au pairjeink példaképpé és mentorrá. Napközben segítenek a fiatalok házi feladatában, különórákra, sportfoglakozásra fuvarozzák őket.

Függetlenül attól, hogy hány évesek és hányan vannak a gyermekek, kétségkívül különleges kapcsolat alakul majd ki köztetek az ottléted alatt!

Tudd meg, hogy miképp telik az au pairek egy tipikus napja, milyen feladatokat látnak el és hogyan alakul a napirendjük!

Miért jelentkezz au pairnek?

Az au pair munka sokkal több mint puszta gyermekfelügyelet. Egyetemre járhatsz, nemzetközi barátokat szerezhetsz és közben bejárhatod az Egyesült Államokat is!

Az au pair program előnyei:

 • Személyfejlődés

  A külföldi éved során önállóságot és magabiztosságot szerzel. Tapasztalataidnak hála a jövőben mindig készen állsz majd a következő lépésre, bármi legyen is az!

 • Kulturális eszmecsere

  Egy fogadó család otthonában ismerheted meg az amerikai életvitel sajátosságait, miközben te is mesélhetsz a saját kultúrádról. A kulturális csereprogram kiválóan szélesíti a látókörödet!

 • Nemzetközi munkatapasztalat

  Az au pair tapasztalat megalapozza a jövődet. Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, új készségeket sajátítasz el, és ezek mind segítségedre lesznek karriered beindításában.

 • Utazási lehetőségek

  Élj az alkalommal, hogy egy második otthont alakíthass ki, miközben bejárhatod Amerika izgalmas városait és vadregényes tájait!

 • Tanulmány egy amerikai egyetemen

  Látogass általad választott előadásokat egy amerikai egyetemen, hogy nemzetközi tanulmányi tapasztalatot szerezz, szórakozz és többet megtudj a világról!

 • Életre szóló emlékeket szerezhetsz

  Szerezz nemzetközi au pair barátokat és felejthetetlen közös emlékeket a program ideje alatt! Ez a nemzetközi hálózat egy életre veled marad majd!

Képzeld el, hogy felfedezed az USA-t. Képzeld el, hogy a világ összes pontjáról szerzel barátokat. Képzelj el, egy második családot - egy második otthont. És most képzeld el, hogy au pair lettél.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=wQSI0WvUVJM