A következő lépés

Az au pair-ré válás folyamata nem bonyolult, de eltarthat egy darabig - nem kell azonban aggódnod, a Cultural Care Au Pair munkatársai örömmel segítenek az egész procedúra alatt és után is. Ha érett gondolkodású felelelősségteljes fiatal vagy, aki lelkesedik a külföldi kultúrákért és elkötelezetten képes gyermekekre vigyázni, akkor nincs más teendőd mint feliratkozni az ingyenes találkozónkra a közeledben.

A tapasztalatunk alapján általában 3-4 hónappal az utazásod előtt érdemes elkezdened jelentkezésed, azonban már ezelőtt bármikor feliratkozhatsz az info meetingünkre, csak hívj minket.

Regisztrációd után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy beszéljünk gyermekgondozási tapasztalatodról, válaszoljunk kérdéseidre és visszaigazoljuk regisztrációd a találkozóra. Az info meetingen megtudhatsz minden fontos részletet programunkról, lehetőséged lesz feltenni kérdéseidet és átesni a kötelező személyes interjún is Cultural Care Au Pair munkatársunkkal.

Az au pair program az amerikai külügyminisztérium által szigorúan szabályozva van és meghatároz minimum követelményeket a jövőbeni au pair-ekkel szemben. A Cultural Care Au Pair segít neked az egész folyamatban, a követelmények teljesítésétől az amerikai fogadó családod megtalálásán át a repjegyed és vízumod intézéséig. Au pair-nek lenni és más családok gyermekeire vigyázni egy felelősségteljes feladat, ezért fontos hogy megfelelj az előírásoknak. Ha bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban, csak hívj minket bátran.

 

Tájékoztató füzet igényléseTudj meg többet