Fogadó családod megtalálása

A Cultural Care Au Pair rendelkezik a legnagyobb fogadó család hálózattal a világon, ezért jó esélyed van arra, hogy megtaláld a leginkább hozzád passzolót. A Cultural Care Au Pair matching folyamata alatt lehetőséged van átnézni a téged választó családok profilját és beszélni velük személyesen mielőtt bármilyen végleges döntést meghoznál.

Jobban beleillenél egy aktív családba, akik szeretnek sportolni és szabadtéri programokat szervezni, vagy jobban éreznéd magad egy csendesebb környezetben? A matching csapatunk célja, hogy a lehető legjobb opciót találja meg neked is és fogadó családodnak is. Míg más au pair szervezetek személytelen internetes rendszereket használnak ahhoz, hogy megtalálják neked fogadó családod, addig mi tapasztalt amerikai munkatársakkal dolgozunk együtt, akik segítenek neked ebben. Tapasztalatunk alapján ez a személyes kapcsolat segít abban, hogy megtaláld az igazán hozzád illő családot és a lehető legjobb élménnyel térj haza programod után.

Hogyan működik a matching folyamata?

  • Miután elfogadtuk jelentkezésed programunkba, továbbítjuk azt bostoni irodánkba ahol a Placement menedzserek átnézik készségeid és képesítéseid
  • Miután találnak egy hozzád passzoló családot, összekötnek velük online fiókodban, ahol megnézhetsz alapvető információkat a családról, a gyerekekről és arról hogy hol élnek az Egyesült Államokban
  • A fogadó család ezután átnézi profilod és feltöltött videód hogy jobban megismerjen
  • Ha úgy érzik hogy beleillenél családjukba, akkor telefonon fognak keresni
  • A telefonos interjú után mindkettőtöknek lesz egy kis ideje átgondolni, hogy összeilletek-e
  • Ha mindketten úgy érzitek, hogy megtaláltátok egymást akkor elkezdjük megszervezni utazásod az Egyesült Államokba

Leendő au pair-einknek általában sok kérdése van a telefonos interjúval kapcsolatban, de ne aggódj, ugyanúgy ahogy jelentkezésed többi részénél is, erre is segítünk felkészíteni. A legfontosabb tanácsunk, hogy interjúd alatt készülj te is pár kérdéssel ami segít eldönteni, hogy valóban összeilletek-e.

Miután elfogadtad fogadó családod ajánlatát, a Cultural Care Au Pair iroda segítségével elkezdheted vízumodat intézni.

 

Tudj meg többetKeress minket!