Online jelentkezésed & videód

Amint megkapod meghívód információs találkozónkra, kapsz egy linket is mely online jelentkezésedhez vezet. Egy összeszedett és jól elkészített jelentkezés elengedhetetlen ahhoz hogy meggyőzd leendő fogadó családod arról, hogy te vagy a legjobb választás.

A jelentkezésedben lehetőséged lesz felsorolni gyermekgondozási, munkahelyi és iskolai tapasztalataid, valamint bemutatni hobbijaid és érdeklődési köreid. Az online jelentkezéshez szükséges információk mellett be kell mutatnod az alábbiakat is:

  • Legalább három, nem családtagtól származó referenciát
  • Személyes levelet leendő fogadó családodhoz
  • Fotókat, melyek a legjobban jellemeznek téged
  • Háziorvosod által kitöltött nyomtatványunkat, mely igazolja hogy jó egészségben vagy ahhoz, hogy részt vegyél programunkban
  • Másolatot középiskolai bizonyítványodról, vezetői engedélyedről és erkölcsi bizonyítványodról

Ne feledkezz meg fényképek feltöltéséről, hogy fogadó családod még jobban meg tudjon ismerni. Légy mindig nyílt és őszinte a válaszadáskor, csak így tudjuk biztosítani hogy valóban a hozzád illő családhoz kerülsz.

Amint befejezted jelentkezésed kitöltését, átnézünk mindent és leellenőrizzük a referenciákat is.

Egy kis extra erőfeszítés, mely garantáltan kifizetődik: mutasd meg magad videón is!

Lehetőséged van egy rövid személyes videót is feltölteni, melyben még jobban meg tudod mutatni hogy ki is vagy, és beszélhetsz közvetlenül fogadó családodhoz is. A fogadó családok különösen szeretik azokat a jelentkezéseket melyek videót is tartalmaznak, hiszen sokkal személyesebbek és többet elárulnak rólad mint egy kitöltött formanyomtatvány. A videónak egyáltalán nem kell hollywood-i szinteket megütnie, elég ha okostelefonoddal készítesz egy szórakoztató és informatív bemutatkozó felvételt. Ne aggódj ha soha nem csináltál még ilyet, online útmutatónk és sok példavideó is rendelkezésedre áll hogy ötleteket adjon.

 

 

Tudj meg többetKeress minket!