Repülőjegy & Vízum ügyintézés

A Cultural Care Au Pair egyike az amerikai Külügyminisztérium által hivatalosan elismert au pair szponzor ügynökségeknek, mely azt jelenti, hogy J-1-es csereprogram vízumod szponzorai mi leszünk. J-1-es vízumod 12 hónapig érvényes, melynek lejárta után még 30 napod van utazásra. A vízumkérelmedhez minden szükséges papírról gondoskodunk és segítünk az egész folyamatban, neked csak időpontot kell kérned az amerikai nagykövetségen és megjelenni a vízuminterjún.

A Cultural Care Au Pair gondoskodik repjegyedről a hozzád legközelebb eső reptérről az Egyesült Államokba. Repjegyed New Yorkba fog szólni, mivel az első pár napot az ottani Au Pair Training School-ban töltöd, mielőtt fogadó családodhoz utazol. Ha izgulsz a repülőút miatt, ne aggódj mi megválaszolunk minden felmerülő kérdést!

A legtöbben más au pair-ekkel együtt utaznak egy járaton, és a new york-i reptéren is várni fognak Cultural Care Au Pair munkatársaink, akik elkísérnek az Au Pair Training School-ba.

Az év szinte minden hetében utazhatsz az USA-ba! A fogadó családoddal együtt állapodtok meg érkezésed körülbelüli időpontjában, a pontos napot azonban repjegyed kiállításakor fogod megtudni.

A Cultural Care Au Pair ezenkívül az amerikai családodhoz való eljutást is megszervezi. Az Au Pair Training School-ban töltött heted után vagy busszal, vagy repülővel utazol tovább közvetlenül hozzájuk.

 

**Felárat számolhatunk,annak függvényében,hogy az indulást melyik reptérröl és mikor szeretnéd,illetve melyik légitársaságot választod**

Tudj meg többetKeress minket!