Miért a Cultural Care Au Pair?

Ha a Cultural Care Au Pair-t választod, akkor a legnagyobb és legtöbb tapasztalattal rendelkező au pair ügynökségét választod a világon. 1989-es alapításunk óta több mint 90 000 au pair-t közvetítettünk az Egyesült Államokba, így biztos lehetsz abban hogy gyakorlatunk és elkötelezettségünk által neked is a legjobb élményt tudjuk biztosítani jelentkezésed és au pair éved alatt is.

A több mint 25 éves működésünk alatt a Cultural Care Au Pair nemcsak a legnagyobb au pair toborzó ügynökséggé nőtte ki magát, de mi rendelkezünk a legkiterjedtebb amerikai támogató hálózattal is. Több mint 550 fős helyi személyzetünk által biztos lehetsz benne, hogy au pair éved alatt is a lehető legjobb kezekben leszel. A Cultural Care emellett Amerikában is Cultural Care: nem dolgozunk együtt külső szolgáltatókkal, így biztosítva a lehető legmagasabb színvonalat.

A Cultural Care Au Pair egyedül az Egyesült Államokba közvetít au pair-eket, mégpedig azért, mert ott a legszabályozottabbak a keretek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy mi is magas színvonalú programot kínáljunk. Ezért tehát ha Amerikában szeretnél au pair-kedni, akkor fontos hogy olyan ügynökséget válassz, amely az USA külügyminisztériuma által is elismert és megfelel az összes szigorú feltételnek. A Cultural Care Au Pair egyike ezeknek az ügynökségeknek, így nálunk mindig teljes biztonságban leszel.

Tudj meg többetKeress minket!