Biztosítási fedezet

A biztonság elsődleges számunkra, ezért a programdíj mellett - mely tartalmazza az oda-vissza repjegyet, állandó segítségnyújtást az USA-ban és az alapfokú biztosítást – a teljeskörű biztosítási fedezet megvásárlása is feltétele a programban való részvételnek. Partnerünkkel, az Erika Biztosítóval már 1995 óta dolgozunk együtt azon, hogy a lehető legjobb biztosítási fedezetet kínáljuk a piacon. Személyre szabott biztosítási fedezetünkkel egész amerikai éved gondtalanul kiélvezheted, és nem kell amiatt aggódnod hogy azt egy egészségügyi vészhelyzet vagy baleset elrontja.

A teljeskörű Erika biztosítási fedezet

Amerikában töltött éved életed legjobb éve kell hogy legyen, ezért ne hagyd  hogy azt az orvosi számlák tönkretegyék. Biztos te is hallottad már, hogy az egészségügyi ellátás az USA-ban rendkívül költséges, az Erika biztosítási fedezettel azonban nem kell a kifizetendő számlák miatt aggódnod.

Amire kiterjed az Erika biztosítási fedezet:

  •  Orvosi ellátás költségeinek korlátlan fedezése
  •  Vészhelyzet esetén családtag repjegyeinek fedezése
  •  Poggyászbiztosítás, biztosítás anyagi kár vagy lopás esetén
  •  Oda-vissza repjegy fedezése, ha meg kell szakítanod programod egy családtagod súlyos betegsége vagy halála esetén
  •  24 órán keresztül hívható ingyenes segítségnyújtó szám
  •  Segítségnyújtás költségeid visszaigénylésében
  •  Vital Savings Kedvezmény Kártya. Ez az értékes kártya kedvezményeket biztosít  fogászati ellátásokhoz, rendszeres gyógyszeres kezelés esetén és konditermekhez is

 

Erika biztosítási fedezet - extra hónap

A 12 hónapos programod lejárta után lehetőséged van plusz még egy hónapot Amerikában tartózkodni és felfedezni az országot. Mivel ezalatt az idő alatt még aktívabb leszel, ezért fontos hogy teljeskörűen biztosítva légy. Extra hónapra szóló biztosítási fedezetünk ugyanúgy mindenre kiterjed, mint a 12 hónapos verzió.

Sportbiztosítási fedezet 

Amerikai éved alatt lehet részt szeretnél majd venni kalandosabb programokban is, melyekre az általános biztosítási csomag nem terjed ki. Az Egyesült Államok nagy részén rengeteg lehetőséged lesz izgalmas dolgokat kipróbálni és helyi koordinátorod is fog aktívabb programokat szervezni, ezért fontos hogy legyen sportbiztosítási fedezeted is. Szeretnéd kipróbálni a vadvízi evezést vagy jet-ski-t? Ne feledkezz meg a megfelelő fedezetről, hogy ne kelljen a kellemetlen meglepetések miatt aggódnod.

Tudj meg többetKeress minket!