Segítségnyújtás az USA-ban

Cultural Care Au Pair-ként hozzáférésed lesz a minden más au pair ügynökségnél nagyobb segítségnyújtó hálózatunkhoz. Bostoni központi irodánktól a helyi koordinátorodig számtalan Cultural Care Au Pair munkatárssal leszel kapcsolatban, akik mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb éved legyen.

Az USA-beli képviselőd

Amikor megérkezel az Egyesült Államokba, egy teljes amerikai hálózat dolgozik azon, hogy a legjobbat hozd ki amerikai élményedből. A leggyakoribb kapcsolatban a helyi gyermekgondozási koordinátoroddal leszel (Local Childcare Coordinator – LCC), aki a közeledben él és mentorodként fog szolgálni au pair-ként töltött éved alatt.

A helyi koordinátorok neked és a környezetedben élő au pair-eknek havi találkozókat valamint izgalmas programokat szerveznek, hogy jobban megismerhesd a helyi közösséget is. Ezenkívül természetesen rendelkezésedre állnak akkor is, ha személyes tanácsadásra vagy segítségre van szükséged.

A helyi koordinátorod az alábbi módokon áll segítségedre:

  • Meglátogatja fogadó családod, hogy teljeskörűen felkészítse őket érkezésedre
  • Érkezésedkor meglátogat és kezdeti eligazítást ad neked és fogadó családodnak
  • Havi találkozókat tart neked és a környékeden élő au pair-eknek, beleértve az időközönkénti biztonsági tréningeket
  • Havi rendszerességgel kapcsolatban áll veled és fogadó családoddal
  • Tanácsokat ad a helyi tanulási lehetőségekkel kapcsolatban

A kisebb au pair ügynökségekkel szemben a Cultural Care Au Pair kiterjedt hálózata lehetővé teszi számunkra, hogy szoros helyi au pair közösségeket hozzunk létre, mely könnyebbé teszi a beilleszkedést számodra.

Segítség a Cultural Care Au Pair bostoni irodájából

A Cultural Care Au Pair amerikai központja Bostonban van, ahol munkatársaink az au pair-ek és fogadó családok folyamatos rendelkezésére állnak. A teljes személyzettel „felszerelt” Cultural Care Au Pair iroda felelős érted és biztonságodért amerikai éved alatt, valamint kapcsolatot biztosítanak a programigazgatók csapatához, akik a helyi koordinátorokat menedzselik országszerte.

A Cultural Care Au Pair-t éjjel-nappal elérheted telefonon. A helyi koordinátorod és programigazgatók mellett mindig rendelkezésedre áll egy Cultural Care Au Pair munkatárs, aki sürgős esetekben azonnali segítséget tud adni.

Tudj meg többetKeress minket!