Miért minket válassz?

Az USA-ban élő fogadó családok széles választékának és a széles körű képzésnek, előkészítésnek és támogatásnak köszönhetően, rengeteg au pair választja a Cultural Care-t.

Ha a Cultural Care Au Pair-t választod, akkor a világ legnagyobb és legtapasztaltabb au pair hálózatát választod. A több mint 30 éves működésünk alatt, több mint 145 000 fiatalt küldtünk az USA-ba, hogy au pairek lehessenek.

Egyszerűen fogalmazva: Az au pair kulturális csereprogramok megszervezése a szakterületünk. És azért vagyunk itt, hogy segítsünk, hogy magabiztosan, biztonságban és izgatottan indulhass utadra az USA-ba.

1. A Culture Care globális támogatása

A Cultural Cara cég megfelelő egyensúlyt teremt a nagy szervezet biztonsága és a személyre szabott támogatás között, amelytől a résztvevők érzik gondoskodást. 24 órás támogatást nyújtunk mind az USA-ban, mind itthon, így bármikor kérdezhetsz tőlünk, vagy jelezheted aggodalmaidat. A mi feladatunk az, hogy egy bonyolult folyamatot leegyszerűsítsünk, és az au pair tapasztalataid a lehető leggördülékenyebbek legyenek.

Tudj meg többet arról milyen támogatást nyújtunk az au pair utazásod alatt.

2. Fogadó családok szűrése és párosítás

A Cultural Care-nek van a legnagyobb fogadó család listája amiből választhatsz, így a lehető legjobb esélyed van megtalálni a tökéletes fogadó családot. Gondosan ellenőrizzük a fogadó családjainkat, hogy biztosak legyünk abban, hogy boldog és kényelmes lesz a kint léted az Egyesült Államokban és minden párosítási folyamatunk (család és au pair között) testreszabott, a résztvevőink igényeinek megfelelően.

Tudj meg többet a fogadó család kiválasztási folyamatról.

3. Au Pair képzés és előkészítés

Mi, a Cultural Care-nel hiszünk abban, hogy az au pair kaland megfelelő előkészületekkel és az USA-val kapcsolatos alapos ismeretek elsajátításával indul. Ezért készítünk és terjesztünk olyan átfogó indulás előtti anyagokat, melyek segítenek Neked abban, hogy felkészülj erre az életre szóló élményre. Olyan összetett tréningprogramokat hoztunk létre, amelyek jobban felkészítenek, mint bármely más ügynökség - felár nélkül. Ilyen például a MyAuPairCourses (egy szakértő által vezetett online USA gyermekgondozási tanfolyam), a Get Ready Workshop (egy online workshop, ami felkészít a nagy utazásra) és az Au Pair Training School.

Tudj meg többet arról, hogyan képezzük és készítjük fel au pair-einket az amerikai családoknál való munkára.

4. Hivatalos Külügyminisztériumi Szponzor

Az Egyesült Államokban az au pair munkavállalás egyetlen jogi módja egy kijelölt szponzor, például a Cultural Care. Az USA-ban dolgozó csapatunk szorosan együttműködik az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériumának irányelveivel és szigorúan betartja azt, hogy biztosítsa, hogy a program résztvevői tisztességes bánásmódban részesüljenek és minőségi tapasztalatot szerezzenek a kint tartózkodásuk során. Tagja vagyunk továbbá a International Au Pair Association (IAPA) amely „minőségi jóváhagyási pecséttel” biztosítja az amerikai au pair programunkat.

Tudj meg többet az Egyesült Államok Külügyminisztériuma által közzétett au pair szabályzatokról.