Információ az au pair szüleinek

Egy útmutató az au pair-kedés élményeihez: Kifejezetten szülők számára készült

Tudjuk, hogy szülőként fontos ösztönözni gyermeküket arra, hogy megtapasztalják a világot, de rendkívül ijesztő is lehet. A Cultural Care-nél úgy gondoljuk, hogy az au pair-kedés az egyik legbiztonságosabb módja annak, hogy a fiatalok megtapasztalják a világot.

Au pair-ként gyermeke elkezdheti szárnyait bontogatni, miközben egy gondoskodó család otthonában él és bármikor hozzáférhet 24/7-es telefonos szolgálatunkhoz. Biztosítjuk, hogy gyermeke a legbiztonságosabb módon tapasztalja meg a világot.Mit is jelent az au pair?

Az au pair kifejezés annyit tesz franciául, mint "egyenlő" - ez tökéletesen leírja a fiatalok kapcsolatát amerikai fogadó családjaikkal, akik életébe teljesen beleolvadnak az ottani gyermekekről gondoskodva.

Ez a program remek lehetőséget biztosít a személyes fejlődésre és önállósodásra, miközben a fiatalok megismerhetnek egy új kultúrát egy biztonságos környezetben.

A fogadó családhoz való érkezés után az au pairek feladata a gyermekfelügyelet, és a gyermekekkel kapcsolatos feladatokban való általános részvétel. A mindennapi feladatok ellátása mellett a program egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a fiatalok magabiztosabbá váljanak és számos egyéb készségüket fejlesszék, melyeket később itthon kamatoztatni tudnak.Kik a fogadó családjaink?

Rengeteg fogadó családunk van Amerika-szerte, de egy dolog közös mindegyikben: mind a családjukhoz és gyermekeikhez leginkább illő au pairt keresik. Míg a fogadó családok teljes mértékben részt vesznek az au pairek kiválasztásában, a fiataloknak is lehetőségük van kiválasztani a számukra legelőnyösebb családot. Fogadó családjaink mindig izgatottan várják jövőbeli au pairjüket, hogy együtt tölthessenek egy élményekben gazdag évet.Milyen előnyökkel jár programunk a gyermeke számára?

Végtelen előnye van úgy utazni a tengerentúlra, hogy közben a fiatalok pénzt keresnek egy felelősségteljes munkával és életre szóló élményeket élnek át új barátaikkal.

 • Angol nyelvtudás fejlesztése

  Angol nyelvterületen tanulni sokkal hatékonyabb, mert a nyelv folyton körülvesz. A kiváló angoltudás jelentős előnyt jelent a munkapiacon.

 • Egyetemi oktatás

  Az au pairek az amerikai egyetemi életet is megismerhetik az általuk választott kurzusokon keresztül. Az óralátogatás, személyes fejlődés, új barátok megismerése, kosárlabda és focimeccsek látogatása mind az au pair élmény részét képezik.

 • Személyes fejlődés

  Az utazás befejeztével az au pairek számottevő fejlődést mutatnak olyan készségekben, melyek sokat segítenek majd a jövőbeli munkavállalásban. A folyamatos felelősségvállalás a program alatt magabiztossá és kitűnő időmenedzsmenttel rendelkező fiatalokká változtatja az au paireket.

 • Nemzetközi tapasztalat

  A külföldi utazás és a helyiekkel való együttélés rengeteg új lehetőség előtt nyit ajtót az au pairek számára. Igazi világpolgárrá válnak azáltal, hogy egy amerikai család tagjaként közös programokon vesznek részt.

A legnagyobb támogató hálózat

Az általunk biztosított támogató hálózat óriási méreteket ölt Amerikában - olyannyira, hogy ez a legnagyobb au paireket támogató hálózat az országban. Ennek köszönhetően az au pairjeink mindig biztonságban érezhetik magukat az amerikai fogadó családnál töltött idő alatt.

Az au pair-fogadó család párosítást felügyelő kollégáink kellő figyelmet fordítanak arra, hogy a legmegfelelőbb fogadó családhoz kerüljenek az au pairek. Csapatunk a nap minden órájában rendelkezésre áll, ha segítségre van szükség, és arra is ígéretet teszünk, hogy az au pairek állandó támogatásban részesülnek amerikai tartózkodásuk alatt Cultural Care-es au pairként.

Támogatás az USA-ban

 • Cultural Care iroda Bostonban

  A bostoni központi irodánkban számtalan munkatársunk dolgozik az au pair programon. Az au pairek mindig számíthatnak a támogatásukra és kiemelkedő segítőkészségükre az au pair program teljes ideje alatt.

 • Cultural Care iroda Denverben

  Denverben is készségesen rendelkezésre állnak munkatársaink, így minden időzónában elérhetőek vagyunk bármilyen kérdés esetén.

 • Local Childcare Consultant (LCC)

  Minden au pairünknek van egy helyi koordinátora, aki legfeljebb egy órányi autóútra lakik az au pairtől. A helyi koordinátoroknak LCC havonta fel kell venniük a kapcsolatot az au pairrel, hogy megbizonyosodjanak arról, a fogadó család betartja-e a program szabályait, és hogy jól van-e az au pair.1989 óta szerzett tapasztalat

A program kiemelkedő sikeréhez jelentősen hozzájárult több mint 30 év alatt szerzett tapasztalatunk az au pairek és fogadó családok kiválasztásában, valamint ezek segítésének egymásra találásában.

 • Az USA Külügyminisztériuma által felügyelt program

  Az au pair programot az Egyesült Államok Külügyminisztériuma szabályozza. A Cultural Care Au Pair egyike azon kevés au pair ügynökségeknek, melyet az USA hivatalosan is elismert és működésre felhatalmazott.

 • Segítség a helyi irodától

  A helyi iroda mindig az au pairek rendelkezésére áll, ahol a dolgozók több mint 80%-a maga is au pair volt, így pontosan tudják, miről is szól a program.

 • Travel Insurance

  A Cultural Care összes au paire részesül a kifejezetten au pairek számára létrehozott átfogó biztosításban. A biztosítás magába foglalja az orvosi ellátást, felelősség- és jogi biztosítást, lopás biztosítást és a program megszakítására vonatkozó biztosítást is.