Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

A Cultural Care Au Pair mottója egészen egyszerű: Hiszünk abban, hogy a kulturális csereprogramoknak kihagyhatatlan szerepük van. Feladatunknak azt tűztük ki, hogy egybeolvasszuk a kulturális csereprogramokat és a gyermekgondozást, így életre szóló emlékek megszerzéséhez segítsük hozzá partnereinket.

A Cultural Care az Egyesült Államok Külügyminisztériuma által jóváhagyott J-1 vízumprogram keretein belül fut. Felelősségünk tudatában nagyon komolyan vesszük ezen program szabályait, és azokat maximálisan be is tartjuk. Fontosnak tartjuk, hogy megbizonyosodjunk minden fél biztonságáról. Mi vagyunk az egyetlen au pair program a világon, ahol mind a fogadó családok, mind pedig az au pairek hivatalos biztonsági ellenőrzésen esnek át. Minezeken felül pedig minden au pair havi rendszerességgel találkozik személyesen a helyi Local Childcare Consultant tanácsadónkkal.

Fontosnak tartjuk, hogy mielőtt belekezdenél ebbe a nagy kalandba, beszélgethess valakivel, aki már részt vett ebben a programban. Ennek érdekében kiterjedt tréning- és felkészülési anyag áll bármikor rendelkezésedre. Továbbá számos volt au pairt foglalkoztatunk az irodánkban azért, hogy minden új jelentkező számára biztosíthassunk egy személyes tanácsadó partnert.

A Cultural Care program több mint 30 éves fennállása óta temérdek au pairt és fogadó családot kötött össze életre szóló emlékek sokaságával. Kulturális csereprogramunk biztosan megváltoztatja majd az életed, mint ahogy már sok másik diákét is a múltban.

Akkreditált és megbízható irodánk segítségével leegyszerűsíthetsz egy egyébként bonyolult folyamatot, miközben minden lépésnél a rendelkezésedre állunk, bármilyen kérdésed merülne fel.

Fáradhatatlanul dolgozunk minden nap azért, hogy au pairjeink és fogadó családjaink egyaránt egy boldog, biztonságos és sikeres programot tudhassanak magukénak. A nap minden percében és a világ minden táján rendelkezésre állunk, ha bármi kérdésed vagy gondod adódna.

Cégünk tagja a International Au Pair Association (IAPA) szervezetnek, amely hozzánk hasonlóan azért dolgozik, hogy minél több ember megismerhesse a kulturális csereprogramok világának szépségét.

Személyes adataid biztonságban vannak nálunk. Ha szeretnél többet megtudni az adatvédelmi nyilatkozatunkról, kérünk, kattints ide.

 • Személyfejlődés

  Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

 • Kulturális eszmecsere

  Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

 • Nemzetközi munkatapasztalat

  Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

 • Utazási lehetőségek

  Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

 • Tanulmány egy amerikai egyetemen

  Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

 • Életre szóló emlékeket szerezhetsz

  Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.