Hamarosan jelentkezünk!

Hamarosan megkeresünk telefonon, hogy véglegesítsük a személyes beszélgetés időpontját.

Az interjú alatt lehetőséged nyílik arra, hogy jobban megismerd a csapatunkat, és hogy megtudd, miképp válhatsz szuper au pairré.

Mindeközben ne felejtsd el véglegesíteni az Au Pair Profilod, hogy a beszélgetés után mihamarabb elkezdhesd a matching folyamatot! A matching keretein belül rengeteg amerikai fogadó családdal beszélgethetsz majd!


Olvassd el au paireink beszámolóit:

Au paireink mondták

 • Hanna


  COLORADO

  Az au pair évemnek hála sokat tanultam önmagamról. Lehetőségem nyílt olyan sportokat kipróbálni amiket még sose csináltam és az érdeklődési köröm szélesíteni. Magabiztosabb és nyitottabb lettem de legfőképp egy második otthonra találtam.

 • Kamilla


  VIRGINIA

  Az au pair év valami, amit sosem felejtek el. Az emberek, akiket megismertem mindig velem maradnak. Az au pair évem és a sok, különböző kultúrájú ember a részemmé vált. Ez volt az az év, amikor volt időm magammal foglalkozni, új kihívásokat találni, utazni. Mára már elmondhatom magamról, hogy nemcsak egy otthonom van, hanem a tágabban értelemben vett otthonom is, ami megtalálható a világ minden táján.

 • Zsófia


  NEW HAMPSHIRE

  Érezted már úgy, hogy nem mersz megszólalni angolul? Velem is pont ugyanez történt! Nem voltam magabiztos az angol tudásomban. Amikor megérkeztem Amerikába, nem éreztem, hogy akadályok nélkül tudnám a nyelvet beszélni. De mikor elhagytam az országot, úgy éreztem, bebizonyítottam önmagamnak: sokkal magabiztosabb lett az angolom, azok a bizonyos "akadályok" eltűntek. Sosem gondoltam, hogy ez velem is megtörténhet!