Cultural Care Au Pair

Tedd meg az első lépést

Iratkozz fel, hogy megismerd mit kell tenned ahhoz, hogy megkezdhesd az au pair utazásod.

Au pairként az USA-ban, fogadócsaládod gyermekeire fogsz vigyázni, egy amerikai egyetemen / főiskolán tanulsz és teljes valójában megismered egy új ország kultúráját.

Az au pairré válás azt jelenti, hogy új életet kezdesz egy új országban, egy második családot szerzel, és új embereket ismersz meg a világ minden tájékáról. Ez egy lépés…

 • A fényképet készítette: @gaellelebrun
  A fényképet készítette: @gaellelebrun

  A felfedezés felé.

  Gaelle Lebrun, au pair Utah államban

,,Au pairként felfedezel, tanulsz, utazol, új emberekkel találkozol és megismersz egy más kultúrát egy új országban. Mindemellett új kihívásokban lesz részed. Lehet, hogy elsőre félelmetes és nehéz lesz és talán nem is lesz elsőre sikeres, de honnan is tudnád biztosra, ha meg sem próbálod? Végül mindig az elhalasztott lehetőségeket bánjuk meg. Az au pair élmény gazdagabbá tett. Rengeteget fejlődtem az első napom óta. Nem csak rengeteg új dolgot tanultam és fedeztem fel, hanem magamat is jobban megismertem.”

 • A fényképet készítette: @jenjenandelin
  A fényképet készítette: @jenjenandelin

  A szeretet felé

  Jenna Andelin, au pair New York államban

,,Mikor megérkeztem az USA-ba a fogadó családom gyermekei azonnal odarohantak hozzám, megöleltek és azt mondták ,,Jenna, Jenna végre itt vagy! Isten hozott itthon!” SOSEM fogom elfelejteni ezt a pillanatot és az érzést amit okozott. A fogadó gyerekeim annyi sok boldogságot hoztak az életembe. Meg persze sok-sok ölelést és puszit. Megtanítottak, hogyan legyek bátor és gondtalan, szeressek feltétel nélkül, merjek nagyot álmodni és ne aggódjak a holnapért.”

 • A fényképet készítette: @shadesofkim
  A fényképet készítette: @shadesofkim

  A barátság felé

  Kim Walk, au pair California államban

,,Az au per élet a barátság teljesen új élményét nyújtja. Az au pair tapasztalat összeköt benneteket, azáltal, hogy hátrahagytátok az otthonotokat és felfedeztek egy teljesen újat. Egyedül jössz ide, pont úgy mint az összes többi au pair. Meg fogod látni, hogy sokkal könnyebben kerülsz közel a többi au pairrel mint bárki mással. Olyan barátokat szereztem ezalatt az egy év alatt, akik tudom, hogy egy egész életen át elkísérnek.”

 • A fényképet készítette: @biancacbrsn
  A fényképet készítette: @biancacbrsn

  A magabiztosság felé.

  Bianca Coborosanu, au pair in New York államban

,,A 365 nap alatt, felgyorsítottam az angol nyelvtudásomat és felturbóztam az önbizalmamat. Megtanultam, hogy adjak hangot azoknak véleményeimnek és érzéseimnek, amelyeket korábban nehezen tudtam kifejezni. Ráadásul, mindezt egy idegen nyelven tettem, nem az anyanyelvemen. Büszke vagyok arra akivé váltam; biztos vagyok benne, hogy észre fogják venni és értékelni fogják a jövőben azokat a személyes és szakmai képességeket amiket az au pair évem alatt nyertem. Mos tmár bátran állíthatom: készen állok a következő kalandra.’’