Story

Egy új kultúra megismerése

Hogyan tanultam meg úgy élni, mint a helyiek

A legnagyobb motiváció, hogy az USA-ban au pair lettem, hogy egy teljes évet akartam eltölteni valaki más életmódjában és kultúrájában. Vágytam egy új ország felfedezésére, új ételek kipróbálására, egy új nyelv megtanulására, új emberekkel való találkozásra és megtudni milyen Amerikában élni. Természetesen a gyerekekkel való foglalkozás is nagyszerű volt, mert együtt lenni velük nagyon szórakoztató. És bár hatalmas felelősség, de ha szereted azt amit csinálsz, akkor örömmel veted bele magad a gyermekfelügyeleti feladatokba minden nap.

A program megkezdése előtt rengeteg más au pair tapasztalatát elolvastam, így tudtam, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom. Olyan helyet kerestem, amelyet második otthonomnak hívhatok, egy olyan családdal, akik családtagként néznek rám. Mindeközben pedig, ez a felejthetetlen élmény lehetővé tenné számomra, hogy csiszoljak az angol tudásomon!

Az au pair programnak köszönhetően az életem teljesen megváltozott. Rengeteg dolgot fedeztem fel magamról, melyeket biztos, hogy soha nem fedeztem volna fel, ha nem jövök el otthonról. Meglepett, hogy sokkal türelmesebb vagyok, mint gondoltam és sokkal kitartóbb és magabiztosabb vagyok, miután ennyi különböző helyzetet kellett saját magamnak megoldanom tudva, hogy 100% -ban én felelek a döntéseimért.

Argentínába való visszatérésem után most teljes munkaidőben dolgozok, és miután elköltöztem otthonról, először az életemben, végre egyedül élek. Au pair-ként megtapasztalhattam milyen érzés a függetlenség, a bizalom és a nagyobb szabadság.