Légy au pair Floridában

Az au pair élet kivételes és felejthetetlen lehetőséget nyújt az USA megismerésére.

Szeretnél többet megtudni?

Iratkozz fell több információért!

Nem*

Bostoni au pairként az Egyesült Államok keleti partját fedezheted fel. A Cultural Care csapata nagyon szereti ezt a várost, hiszen az amerikai központi irodánk is itt található! Boston városa a régi és új tökéletes ötvözete. Szabadidődben ellátogathatsz a történelmi látnivalókhoz, megismerhetsz számos bevándorló kultúrát, vagy szurkolhatsz kedvenc sportcsapatodnak is!

Olvass tovább, hogy megismerd au pairjeink véleményét!
Sophie Ruzek, osztrák au pair

„Boston a legszebb város, amit eddig Amerikában láttam. A város történelme igazán gazdag, és mindig találok valami új felfedeznivalót.“


Fiorella Geide, német au pair

„Boston számos különleges éttermet kínál a vegán életmód követőinek is. Ezek az éttermek különböző ínycsiklandozó ételekkel helyettesítik a hús- és tejtermékeket. Nagyon szeretek sportolni is, ezért külön örülök, hogy sok sportprogram közül válogathatok, mint például a Fenway Park Sprint, vagy az 5 km-es Color Run. Semmi sem állhat itt az aktív életvitel útjába, és unatkozni sincs idő soha!“


Miért legyél au pair?

Ha szereted a gyermekeket, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy egy másik országban élhess, az au pair program tökéletes kaland lehet aszámodra. Mint au pair, az alábbi tapasztalatokkal gazdagodhatsz:

Személyfejlődés

Több önbizalmat és függetlenséget nyersz, és ezzel a tapasztalattal felkészültebb vagy életed következő fejezetére.

Kulturális eszmecsere

Míg egy fogadó családdal élsz, megtapasztalhatod az amerikai életformát, miközben megoszthatod velük a saját kultúrádat.

Nemzetközi munkatapasztalat

Nemzetközi munkatapasztalatot szerzel, amelyet hozzáadhatsz az önéletrajzodhoz (/beírhatsz az önéletrajzodba), hasznos készségeket fejleszthetsz, és tökéletesítheted az angol nyelvtudásodat.

Utazási lehetőségek

Felfedezheted az Egyesült Államok sokféle városait és tájait.

Tanulmány egy amerikai egyetemen

Belevetheted magad az általad választott tanfolyamokba, és tanulmányi krediteket szerezhetsz.

Életre szóló emlékeket szerezhetsz

Barátkozhatsz au pairekkel a világ minden tájáról és felejthetetlen emlékeket szerezhetsz.