Story

Au Pair Blog és Vlog

Kövesd az USA-ban dolgozó valódi au pairek kalandjait!

Nincs is jobb módja annak, hogy lásd milyen az élet Amerikában, mint ha valódi au pairek szemén keresztül néznéd. Olvasd el személyes történeteiket, hogy megtudd milyen egy fogadó családdal élni, gondozni a gyermekeit, és egy második otthonra találni egy új országban. Azt is megtudhatod, hogyan lehet egy amerikai egyetemen tanulni, au pair barátokat szerezni, az USA-n belül utazgatni és így tovább. Kövesd blogjaikat és közösségi csatornáikat, hogy hiteles bepillantást nyerj az #aupairlife élménybe!

Hayley, Au pair Connecticut államból

Blog | Instagram

Hayley vagyok, 23 éves és Angliából jöttem. A Connecticut állambeli Ridgefieldben élek, ahol 3 nagyon különleges gyerekre vigyázok; Cameron 4, Avery 3 és Beverly 1 évesek. A fogadó szüleim Gwen és Keith, és őszintén, nem is lehetnék ennél szerencsésebb - megtaláltam a tökéletes családot.

Vanessa, Au pair Colorado & Massachusetts államból

Blog

Vanessa vagyok, 19 éves vagyok, és Németországból jöttem. Üdvözöllek a blogomon, ahol az USA-beli au pair kalandjaimról mesélek 2015 decembere óta!

Alessia, Au pair Észak Carolinából

Blog | Instagram

Kövessen minket a közösségi oldalakon

TikTok

Keresd #culturalcareambassador-t az USA-ban élő TikTokerek-ért, és kövess minket @culturalcare.

Facebook

Lájkold a Facebook oldalunkat, hogy értesülj a különleges friss híreinkről és ajánlatainkról, írj nekünk bármilyen kérdésed van, és nézd meg a Facebook Live videóinkat a jelenlegi au pair programunk résztvevőivel.

Instagram

Kövessen minket a @culturalcare Instagram oldalán, ahol minden héten, egy másik au pair veszi át a fiókunkat, hogy fotókat és videókat posztoljon a #aupairlife-ról.

Youtube

Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, ahol megnézheted a programunkról szóló videókat.