A jelentkezési folyamat lépésről lépésre

Öt egyszerű lépés, és már készen is állsz! Az alábbiakban bemutatjuk hogy milyen lépések választanak el életed legjobb évétől.

1. Regisztrálj ingyenes információs találkozónkra

Tedd meg az első lépést, és iratkozz fel találkozónkra még ma. Csak tölts ki néhány részletet a jelentkezésedben, és a Cultural Care Au Pair-től hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy beszéljünk gyermekgondozási tapasztalatodról, megválaszoljuk kérdéseidet és visszaigazoljuk a találkozó részleteit. A találkozón részletesen bemutatjuk programunkat, és természetesen neked is lehetőséged lesz feltenni kérdéseidet. Amennyiben lehetséges, korábbi au pair-ek is mesélnek tapasztalataikról, és a kötelező személyes interjún is áteshetsz Cultural Care Au Pair munkatársunkkal a találkozó után.

2. Töltsd ki online jelentkezésed

A találkozóra való regisztráció után kapsz tőlünk egy emailt az online jelentkezésedhez vezető linkkel, ahol elkezdheted kitölteni azt. A jelentkezés több részből áll, ki kell térned majd többek közt gyermekgondozási valamint iskolai és munkahelyi tapasztalataidra, de lehetőséged lesz hobbijaidat és érdeklődési köreidet is bemutatni, ezenkívül írhatsz levelet leendő fogadó családodhoz és megoszthatsz velük képeket is.

3. Családod megtalálása

Amint megkaptuk teljes jelentkezésed és hivatalosan is elfogadtunk programunkba, amerikai munkatársaink egyből elkezdenek neked fogadó családot keresni. Az amerikai családok maguk is kereshetnek au pair adatbázisunkban, de tapasztalataink alapján sokat számít munkatársaink személyes tanácsadása.

Amint találtunk egy hozzád illő családot, online fiókodon keresztül összekötünk velük, és lehetőséged lesz neked is és fogadó családodnak is átnézni egymás profilját. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, a fogadó család telefonon fog keresni, hogy személyesen is jobban megismerjétek egymást. Az interjú után lesz egy kis időtök mielőtt bármilyen végleges döntést meghoztok, ha pedig te is és családod is úgy érzitek hogy összeilletek, akkor el is kezdjük megszervezni kiutazásod Amerikába!

4. Vízumod és utazásod megszervezése

Miután megtaláltad fogadó családod és megegyeztetek érkezésed időpontjában, a Cultural Care Au Pair elküld minden szükséges vízumdokumentumot, a biztosítási információkat és megszervezi repjegyed New Yorkba, valamint a transzfert fogadó családodhoz.

5. Au Pair Training School New Yorkban

Au pair kalandodat a Cultural Care Au Pair sajat gyakorló iskolajaban fogod kezdeni New York-ban. Az itt töltött pár nap alatt gyakorlott oktatóinktól tanulhats.

Tudj meg többetKeress minket!