A fogadó családod kiválasztása

Mint a világ legnagyobb au pair ügynöksége, a Cultural Care Au Pair rendelkezik a legnagyobb fogadó család adatbázissal az Egyesült Államokban. A családokat különös gondossággal választjuk ki, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsuk au pair-einknek. Minden családnak kitűnő referenciákkal kell rendelkeznie, valamint alá kell írnia egy szerződést a programszabályok és előírások betartásáról. A referenciák ellenőrzése után tapasztalt munkatársaink személyesen is meglátogatják a családokat, így meggyőződve arról, hogy eleget tesznek minden programkövetelményünknek.

Minden fogadó család egyedülálló, az USA különböző részein él és eltérő életmódokat folytat. A legtöbben egy nagyobb város kertvárosi vonzáskörzetében élnek, de vannak családok akik városokban vagy kisvárosokban élnek. Vagy az egyik, vagy mindkét szülő dolgozik, a gyermekek száma és életkora pedig családról családra változik. Egy valami azonban mindig közös: a családnak szüksége van segítségre a gyerekek körüli teendőkben, valamint őszintén érdeklődnek egy új kultúra megismerése iránt, miközben szívesen megismertetik veled a sajátjukat. Sok család fogadott már au pair-t korábban, és büszkék vagyunk rá, hogy 70 százalékuk minden évben megismétli a programot a Cultural Care Au Pair-rel.

Így működik a fogadó család kiválasztási folyamat

A folyamat alapelve, hogy mind neked, mind fogadó családodnak megadja a lehetőséget hogy megtekintsétek egymás profilját, megismerkedjetek egymással, és ha mindketten úgy érzitek hogy megtaláltátok egymást, akkor véglegesítse az elhelyezést.

Mielőtt bármilyen végleges döntést meghoznál, lehetőséged van megtekinteni a fogadó családok profilját és elfogadni vagy elutasítani az általuk tett ajánlatot. Miután elfogadod az ajánlatot a neked tetsző családtól, a Cultural Care Au Pair iroda továbbra is veled lesz, hogy felkészítsen au pair-ként töltött évedre.

Míg más au pair szervezetek személytelen internetes rendszereket használnak ahhoz, hogy megtalálják neked fogadó családod, addig mi tapasztalt amerikai munkatársakkal dolgozunk együtt akik segítenek neked ebben. Tapasztalatunk alapján ez a személyes kapcsolat segít abban, hogy megtaláld az igazán hozzád illő családot és a lehető legjobb élménnyel térj haza programod után. Jobban beleillenél egy aktív családba, akik szeretnek sportolni és szabadtéri programokat szervezni, vagy jobban éreznéd magad egy csendesebb környezetben? Célunk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb párosítást neked is és családodnak is.